Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:00

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 3 сентября

Криминальная хроника на 3 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

2 вересня п. р. близько 12.00 спвробітниками карного розшуку Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному з будинків по пр. Кірова у непрацюючого 34-річного місцевого мешканця вилучений пакунок з фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру дана речовина визнана особливо небезпечною психотропною речовиною «Метамфетамін» вагою 0,16 г. Як пояснив затриманий, вилучену речовину він зберігав без мети збуту. За даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»).

30 серпня п. р. о 15.30 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління біля одного з будинків по пр. ім. газети «Правда» у непрацюючого 31-річного місцевого мешканця вилучений восьмизарядний газовий пістолет калібру 9 мм. виробництва Італії. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя пристосована для стрільби кінетичними снарядами та відноситься до нестандартної короткостовольної гладкоствольної вогнепальної зброї. За даним фактом слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

27 серпня п. р. співробітниками карного розшуку Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління біля одного з будинків по вул. Головка у непрацюючого, раніше судимого 49-річного місцевого мешканця вилучений семизарядний газовий пістолет калібру 9 мм. виробництва Германії. Згідно висновку Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучена зброя пристосована для стрільби кінетичними снарядами та відноситься до самозарядної короткоствольної, гладкоствольної вогнепальної зброї. За даним фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

1 вересня п. р. о 17.50 до Нікопольського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків в с. Чкалове з синцями обличчя виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалою є непрацююча 45-річна господарка оселі. Згідно висновку судово-медичної експертизи смерть громадянки настала внаслідок сумісної травми шиї, грудей, живота, множинних двобічних переломів ребер, розриву серця, печінки, крововиливу в серцеву сорочку, а також черевну порожнину. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Нікопольського міського відділу міліції затриманий 51-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 1 вересня за місцем мешкання між чоловіком та жінкою на ґрунті особистих неприязних відносин виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть постраждалого»).

31 серпня п. р. близько 08.00 в одному з будинків по вул. Петровського м. Тернівка був виявлений труп жінки. При виїзді на місце події співробітникам Тернівського міського відділу міліції вдалося встановити, що постраждалою є 57-річна місцева мешканка. За скоєння злочину співробітниками Тернівського МВ затриманий 27-річний раніше судимий син вбитої. Як було встановлено, 30 серпня п. р. о 17.30 мати разом з сином перебували у гостях, де вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої син руками завдав матері декілька ударів в область голови. Наразі за даним фактом слідчим відділом Тернівського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що викликали смерть постраждалого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


zzzzz  (03.09.10 19:34): а не слышно потому, что потому ))
много будешь знать - плохо будешь спать )
Ответить | С цитатой
ДНІПРОпєтровск  (03.09.10 18:06): А шо було на Новокримській? Ответить | С цитатой
всевидящий  (03.09.10 17:23): а что же ничего не слышно о проишествии на Новокрымской??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте