Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 1 сентября

Криминальная хроника на 1 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

31 серпня п. р. близько 14.00 співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Шевченка у непрацюючого, раніше судимого, 51-річного місцевого мешканця був вилучений пристрій, схожий на самопал. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру даний пристрій є саморобною однозарядною вогнепальною зброєю по типу дульнозарядних пістолетів з фітільним запалом. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача або збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), без передбаченого законом дозволу). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

27 серпня п. р. о 17.45 співробітниками карного розшуку Амур – Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Делегатська у непрацюючого, 34-річного раніше судимого господаря оселі був вилучений восьмизарядний сигнальний пістолет «ZORAKI MOD 914», калібру 8 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру даний пістолет визнаний ручною короткоствольною гладкоствольною вогнепальною зброєю, придатною для здійснення пострілів. За даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача або збут вогнепальної зброї (крім гладко ствольної мисливської), без передбаченого законом дозволу). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

31 серпня п. р. близько 12.00 співробітниками карного розшуку Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Українській у непрацюючого, раніше судимого, 49-річного місцевого мешканця була вилучена граната «Ф-1» без запалу. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

30 серпня п. р. о 09.30 до співробітників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Харківській виявлений труп жінки. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалою є 42-річна господарка оселі. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть громадянки настала від асфіксії. За скоєння злочину, співробітниками Дніпровського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 31-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, того ж дня близько 03.00 чоловік знаходився в гостях у постраждалої та разом з нею вживав спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками задушив жертву. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Вбивство, тобто умисне противоправне заподіяння смерті іншій людині). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

31 серпня п. р. співробітниками карного розшуку Першотравенського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння хуліганських дій був затриманий непрацюючий, 23-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 23 серпня біля одного із будинків по вул. Комсомольській, зловмисник, безпричинно, з хуліганських спонукань з мисливської рушниці здійснив постріл в бік місцевого мешканця. Постраждалому були спричинені садни спини та ноги. Співробітниками карного розшуку Першотравенського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Горького, в якій мешкає 18-річна дівчина затриманого, була вилучена незареєстрована помпова мисливська рушниця, 12-го калібру, яка належить зловмиснику. За даним фактом, слідчим відділом Першотравенського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України («Хуліганство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Romeo  (01.09.10 14:09): та ничего не угрожает им. все собираль нести оружие и боеприсасы сегодня здавать. сегодня ж месячник начался по добровольной сдаче. от люди и приготовились шоб отнести но не успели :)) Ответить | С цитатой
Alex  (01.09.10 13:11): Сотрудник милиции на Toyota Camry проигнорировал знак СТОП и разбил в дребезги такси Dacia Logan самовольно скрутил свои номерные знаки, пострадали три человека, как Вы думаете он будет наказан??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте