Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
21:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 27 августа

Криминальная сводка на 27 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

В ході здійснення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками ГУМВС в Дніпропетровській області з метою недопущення незаконного обігу зброї, бойових припасів та вибухових речовин була проведена активна робота. Тільки за останню добу правоохоронцям вдалося розкрити такі злочини:

Співробітниками управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС в Дніпропетровській області біля одного із будинків по пр. Кірова у двох непрацюючих 29-річних місцевих мешканців, один з яких є раніше судимим була вилучена граната «РГД-5» без запалу, а також тротилова шашка вагою 200 гр.

В Павлограді біля одного із будинків по вул. Будівельній у непрацюючої, 29-річної місцевої мешканки були вилучені дві гранати «Ф-1» без запалу.

Також, біля одного із будинків по вул. Суворова в м. Дніпропетровськ співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління у непрацюючого, раніше судимого, 43-річного місцевого мешканця була вилучена особливо небезпечна вибухова речовина «Тротил» вагою 200 гр.

Співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Марганецького міського відділу міліції біля одного із будинків по вул. Радянській у непрацюючого, 34-річного місцевого мешканця були вилучені 26 патронів калібру 5,45 мм. до автомату «Калашнікова».

Наразі, за даними фактами, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмисникам відповідного запобіжного заходу.

26 серпня п. р. о 12.05 співробітниками управління боротьби з економічними злочинами в ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів під час отримання частини хабара у сумі 5 тис. грн. в одному із місцевих торгівельних центрів був затриманий начальник одного з управлінь райдержадміністрації Дніпропетровської області. Зловмисник вимагав від директора одного із приватних підприємств хабар у розмірі 75 тис. грн. за безперешкодне підписання актів виконаних ремонтно-будівельних робіт. Хабар у сумі 5 тис. грн. вилучений. Наразі, за даним фактом, прокуратурою області порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище»). Зловмисну загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

16 серпня п. р. о 10.20 до однієї із лікарень м. Павлоград з забиттям голови та тулубу був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився 50-річний місцевий мешканець, який працює електрослюсарем на одній із шахт. Як пояснив громадянин, 14 серпня близько 22.00 в районі входу на центральне міське кладовище, двоє невідомих чоловіків руками та ногами завдали йому удари в область голови та тулубу, після чого заволоділи його мобільним телефоном. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції були затримані раніше судимі 29-ти та 31-но річні місцеві мешканці. Викрадений мобільний телефон у зловмисників вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

25 серпня п. р. о 23.50 біля одного із будинків по вул. Житомирській, в м. Дніпропетровськ без зовнішніх ознак насильницької смерті був виявлений труп чоловіка. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалим є 53-річний громадянин без визначено місця мешкання. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок гострої крововтрати та тупої травми черева. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 45-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, того ж дня близько 22.00, зловмисник, за місцем свого мешкання разом із постраждалим вживав спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої раніше засуджений руками та ногами завдав жертві смертельні травми, після чого виштовхав чоловіка зі своєї оселі. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмисну загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Антон  (10.03.11 23:10): 27 августа отмечают День котоежиков Ответить | С цитатой
ы  (27.08.10 11:37): народ гранатами запасается... Ответить | С цитатой
Парус-2  (27.08.10 11:31): "по вул. Житомирській, в м. Дніпропетровськ без зовнішніх ознак насильницької смерті був виявлений труп чоловіка." дальше идёт "між ними виникла сварка, внаслідок якої раніше засуджений руками та ногами завдав жертві смертельні травми, після чого виштовхав чоловіка зі своєї оселі" синяки и кровоподтёки должны же били быть видны или это не признаки насильственной смерти? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте