Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
20:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 августа

Криминальная сводка на 26 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 серпня п. р. о 00.10 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Виборгській з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини знаходиться труп чоловіка. Постраждалим виявився непрацюючий, 52-річний господар оселі. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції була затримана непрацююча, 44-річна співмешканка вбитого. Як було встановлено, 24 серпня о 23.30 чоловік та жінка вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала постраждалому смертельне поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучений. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

16 серпня п. р. о 12.45 до співробітників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по пр. Петровського раптово померла 55-річна жінка. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть постраждалої настала внаслідок внутрішньої черепно-мозкової травми. За скоєння злочину, співробітниками Ленінського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 30-річний син вбитої. Як було встановлено, 15 серпня близько 12.00 між родичам виникла сварка, внаслідок якої зловмисник, знаходячись в стані сильного хвилювання, рукою завдав матері три удари в область обличчя. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Ленінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Співробітниками карного розшуку Криворізького міського управління була затримана 52-річна мешканка Кривого Рогу, яка обвинувачується у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.185, ч. 2 ст.190 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище», «Шахрайство, що вчинене повторно»).

Дана громадянка «циганської національності», завжди скоювала злочини відносно осіб похилого віку. Предметом скоєння злочинів були гроші.

Механізм скоєння злочинів був однаковий: зловмисниця приходила до житла, де мешкають особи похилого віку, пропонувала придбати їм за дешево продукти харчування, тим самим входила у довіру стареньких, котрі, як правило, впускали її у житло. Далі зловмисниця, побачивши де у житлі зберігаються гроші, прохала господарів набрати їй у пляшку води, і поки старенькі набирали воду на кухні, викрадала гроші, після чого зникала з місця скоєння злочину.

На теперішній час зловмисниця викрита у скоєнні 15 епізодів злочинної діяльності на території Кривого Рогу.

Прохання до всіх, хто став жертвою шахрайства від даної особи, повідомити по телефону довіри Криворізького міського управління міліції (0564) 92-49-08.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте