Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 августа

Криминальная сводка на 25 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

23 серпня п. р. о 20.40 в хірургічному відділенні однієї з лікарень в м. Нікополь з діагнозом: тупа травма черевної порожнини з пошкодженням тонкого кишечнику помер непрацюючий, 49-річний мешканець с. Покровське, Нікопольського району. Співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 17 серпня близько 22.00 біля одного із будинків по вул. Чапаєва в с. Покровське раніше судимий, 47-річний односелець вбитого на ґрунті неприязних відносин руками та ногами завдав постраждалому смертельні тілесні ушкодження. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

23 серпня п. р. близько 19.00 до співробітників Апостолівського райвідділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що о 18.40 до хірургічного відділення з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини та черевної порожнини, а також пошкодженням внутрішніх органів був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий, 46-річний мешканець м. Зеленодольськ. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Апостолівського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 56-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, того ж дня о 17.30 за місцем мешкання вбитого між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла сварка. Тож, зловмисник, недовго думаючи, схопив кухонний ніж, та завдав жертві вищевказані поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучений. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Апостолівського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). За вчинення даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

23 серпня п. р. до співробітників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що о 00.40 до відділення політравми від одного із будинків по вул. Подбельського з чисельними колото-різаними пораненнями грудної клітини та черевної порожнини був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий, 24-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Саксаганського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 48-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, того ж дня о 00.30 чоловіки вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник складаним ножем завдав жертві вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – складений ніж вилучений. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Саксаганського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). За вчинення даного злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте