Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 19 августа

 Криминальная сводка на 19 августа
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

18 серпня цього року о 20.15 в с. Новоіванівка Нікопольського району в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вулиці Чкалова працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Нікопольського міського відділу міліції у 55-річного господаря оселі було виявлено та вилучено 5,5 кг наркотичної речовини «Марихуана». Слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

18 серпня цього року о 13.30 працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Інгулецького райвідділу міліції Криворізького МУ в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного з магазинів по вулиці Каткова у непрацюючого 32-річного місцевого мешканця було вилучено 5 кг наркотичної речовини «Макова соломка». Як пояснив чоловік, цю речовину він привіз з Кіровоградської області. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Наразі зловмисник затриманий.

9 серпня цього року о 14.00 до Тернівського МВ міліції звернувся місцевий пенсіонер та повідомив, що його 64-річний рідний брат зник і до теперішнього часу не знайшовся. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками Управління карного розшуку, сектору карного розшуку Тернівського МВ міліції ГУМВС України в Дніпропетровській області за скоєння вбивства пенсіонера були встановлені та затримані непрацюючі, раніше засуджені 26 та 21-річний місцеві мешканці. Як повідомили злочинники, 3 серпня у вечірній час, за попередньою змовою, через незачинений балкон вони проникли до квартири пенсіонера. Молодики руками та ногами побили дідуся по голові й тулубу, після чого заволоділи трьома пластиковими картками, пін-кодами до них та грошима у сумі 1 тис. грн. Потім душогуби зв’язали свою жертву та покинули її в кімнаті, а самі з пластикових карток через банкомат зняли гроші у сумі 32 тис. грн. Через кілька годин кати повернулися до помешкання постраждалого, щоб дізнатися про його стан і побачили, що він живий. Тоді вони електрошнуром від телевізора задушили свою жертву, але й цього їм здалося замало, тому вони поклали його у ванну з водою. Через дві години, з метою приховання слідів злочину, лиходії знайшли собі двох помічників – 26 та 27-річних чоловіків, з їх допомогою завернули труп пенсіонера у ковдру і винесли з квартири. Вони покинули труп на земельній ділянці, розташованій між вулицями Чкалова та Космонавтів. Згідно висновку судово-медичного експерта смерть дідуся настала в результаті задушення. З місця злочину були вилучені скотч, мотузки та електрошнур, якими зв’язували загиблого. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою осіб»).

18 серпня цього року працівниками сектору карного розшуку Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького МУ під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення особи, яка скоїла вбивство 73-річного чоловіка, труп якого 3 жовтня 2009 року з колото-різаним пораненням грудної клітини та забиттям голови був виявлений у зачиненому багажнику власного автомобіля біля АЗС по вулиці Дніпропетровське шосе, був затриманий непрацюючий, 31-річний місцевий мешканець. Чолов’яга зізнався, що 2 жовтня 2009 року близько 22.00 по вулиці Пуріна, він перебував у якості пасажира у салоні автомобіля, під керуванням постраждалого. Через відсутність грошей і неможливість розрахуватися за проїзд, зловмисник почав сварку з таксистом і кухняним ножем спричинив постраждалому смертельне поранення. Після цього, він заволодів грошима постраждалого, у сумі 250 гривень, мобільним телефоном і помістив труп до багажника цього автомобіля. Злочинник намагався виїхати за межі міста, але біля АЗС автомобіль зламався, тоді він викинув ніж у лісосмугу і зник.

11 серпня цього року о 19.00 працівниками сектору карного розшуку Дзержинського райвідділу міліції Криворізького МУ в ході проведення санкціонованого обшуку в одній із квартир по вулиці Нахімова у господаря оселі, раніше засудженого 29-річного чоловіка була вилучена граната Ф-1, часів Великої Вітчизняної війни зі слідами корозії, без запалу. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вилучена граната являється конструктивно оформленим зарядом вибухової речовини у корпусі ручної осколочної гранати Ф-1. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Наразі зловмисник заарештований.

12 серпня цього року о 13.30 працівниками Дзержинського райвідділу міліції Криворізького МУ біля одного з будинків по вулиці Щербицького у непрацюючого 40-річного місцевого мешканця була вилучена граната РГ-42, часів Великої Вітчизняної війни, без запалу. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вилучена граната являється конструктивно оформленим зарядом вибухової речовини у корпусі ручної осколочної гранати РГ-42. Слідчим відділом порушена кримінальна справа за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмиснику обраний запобіжний захід – підписка про невиїзд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


kofablup  (19.08.10 12:35): А где же информация (анонс) преступлений на сегодня 19 августа? В названии заявлено именно так. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте