Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
05:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Готовность объектов ЖКХ к работе в осенне-зимний период 60%

Готовность объектов ЖКХ к работе в осенне-зимний период 60%
У Дніпродзержинську станом на кінець липня технічна готовність об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовому періоді 2010-2011 років складає 60%.

Про це повідомив заступник міського голови Дніпродзержинська Михайло Астапенко.

Стримуючим фактором у підготовці до нового опалювального сезону, за словами Михайла Астапенка, залишається рівень заборгованості населення за отримані житлово-комунальні послуги. Станом на кінець липня заборгованість споживачів усіх груп за минулий опалювальний сезон складає 38 млн грн, рівень сплати населення – 66%.
Бюджетні організації заборгували за спожите тепло 3,6 млн грн, підприємства різних форм власності – понад 4 млн грн.

Подібна ситуація склалася і з розрахунками за послуги водопостачання: загальний рівень заборгованості населення за ці послуги становить 15 млн грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алексей  (04.08.10 18:02): А этот тупой буйвол опять врет. Истиной ситуации он не знает и 5%. Ту цифру, которую Астапенко озвучил -60%, можно смело делить на 100 и вот точный процент готовности города к зиме! Он заучил фразу - "виновато население, потому, что не платит" и все, других мыслей в голове у этого "НЕДОРАЗУМЕНИЯ" нет. У него и внешний вид тупой до безобразия (см. Событие). Ответить | С цитатой
Д.Дзержинский  (03.08.10 21:42): Мало того, что многим семьям нечем платить за коммуналку, так, положа руку на сердце, и не за что... Замкнутый круг. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте