Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
03:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Внесены изменения в Программу социально-экономического и культурного развития города

Внесены изменения в Программу социально-экономического и культурного развития города
30 липня рішенням чергової сесії Дніпродзержинської міської ради внесено зміни та доповнення до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2010 рік.

Програму доповнено заходами з поліпшення стану лівобережного дренажного каналу з обсягами фінансування у сумі 720 тис. грн за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (ФОНПС); заходами з розчистки прорізі лівобережного каналу до Голубого озера на суму 2,1 млн грн за рахунок коштів обласного ФОНПС.

Через відсутність фінансування з вищих бюджетів з Програми виключено роботи із завершення реконструкції та розширення середньої школи №27 у селищі Романкове (передбачалося фінансування з обласного бюджету у сумі 2,4 млн грн, з міського бюджету – 391,3 млн грн).

Збільшено суму фінансування на 386,3 тис. грн. на здійснення демонтажу прибудови до середньої школи №35; на 5 тис. грн. – на модернізацію системи опалення квартир у житловому будинку по вул. Ватутіна, 51.

З Програми виключено заходи щодо реконструкції системи опалення міського Дитячого будинку на суму 1,1 млн грн, за рахунок чого заплановане здійснення реконструкції будівлі дитячого дошкільного закладу «Пролісок» (298 тис. грн), збільшене фінансування на ремонт покрівлі (на 645 тис. грн) та реконструкцію системи опалення (167 тис. грн) будівлі Центру позашкільної роботи та дитячої творчості.

Лівобережний дренажний канал у Дніпродзержинську довжиною близько 3 км виконує функції природного та штучного дренажу ґрунтових вод та води Дніпровського водосховища. Створений при намиванні грунтів для будівництва лівобережного житлового масиву, проходить вздовж 5 житлових мікрорайонів лівобережжя.
Gorod.dp.ua на Facebook.


:))  (04.08.10 10:32): И когда же начнут проводить эти "заходи"??? Особенно интересуют "заходи з поліпшення стану лівобережного дренажного каналу з обсягами фінансування у сумі 720 тис. грн та заходи з розчистки прорізі лівобережного каналу до Голубого озера на суму 2,1 млн грн."
Когда произойдёт это чудо??? Или как обычно проведут видимость работ и на этом всё закончиться...а выделенные деньги кому то в бездонный карман упадут!?!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте