Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
04:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепропетровске прошло совещание руководителей спецподразделений СБУ из 15 областей Украины

2:14 / 9.36 Mb
28 липня ц.р. на виконання доручення Президента України щодо посилення боротьби з наркобізнесом у Дніпропетровську пройшла міжрегіональна нарада СБУ.

Керівники та співробітники спецпідрозділів, що займаються боротьбою з корупцією та організованою злочинністю, з п’ятнадцяти областей України підбили підсумки роботи та обмінювались практичним досвідом з актуальних питань протидії наркобізнесу.

Звертаючись до учасників наради, перший заступник Голови Служби безпеки України Володимир Рокитський наголосив, що боротьба з незаконним обігом наркотиків та організованою злочинністю є одним з пріоритетних напрямків роботи, а на теперішній час, вона переходить на якісно новий рівень. За його словами, спецпідрозділи СБУ повинні стати важливим елементом у загальнодержавній системі боротьби з наркобізнесом, зокрема у сфері протидії зрощенню криміналітету з представниками правоохоронних органів.

Позитивним прикладом, за його словами, є ліквідація міжрегіонального злочинного угруповання у м. Дніпропетровську, члени якого налагодили постачання та збут великих контрабандних партій психотропних речовин. Злочинці розповсюджували наркотики у Вінницькій, Дніпропетровській, Київській та Хмельницькій областях. Під час затримання у наркоділків було вилучено 2 кілограми амфетаміну та 3 тисячі пігулок екстазі. Наркотики були приховані у пакетах з-під фруктового соку та пластикових упаковках від морепродуктів. За цінами «чорного ринку» загальна вартість вилученого становить понад 1 млн. гривень.

Завдяки зусиллям СБУ навесні цього року була ліквідована ще одна організована злочинна група, яка створила та тривалий час використовувала нарколабораторію з виготовлення синтетичних наркотиків. Вона була найпотужнішою у Дніпропетровському регіоні, розгалужена мережа збуту психотропних наркотиків поширювалась на Дніпропетровську, Донецьку та Запорізьку області. Під час обшуків у лабораторії вилучено метамфетаміну на суму близько трьохсот тисяч гривень, лабораторне устаткування, хімічні компоненти та реактиви, яких вистачило б на виготовлення десяти кілограмів наркотиків.

Видео 9-го телеканала

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте