Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
06:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Самарский район экономит газ и электроэнергию

Самарский район экономит газ и электроэнергию
Майже 35 тисяч кубічних метрів газу, 2 тисячі 900 кіловат електроенергії та 22 гігакалорії теплової енергії вдалось заощадити з початку року підприємствам, установам та організаціям Самарського району завдяки заходам з енергозбереження.

Про це повідомили у Самарській районній раді. У грошовому еквіваленті економія складає 168 тисяч гривень.

Досягнути економії вдалось за рахунок встановлення на підприємствах нового обладнання та лічильників, а також режимної наладки котлів і електромереж. Велике значення питанням енергозбереження приділяють такі підприємства району як ТОВ ДДЗ “Енергоавтоматика”, ЗАТ “Іста-Центр”, ТОВ “Укрсплав”, зазначають у райраді.

Загалом з початку року підприємства, установи та організації міста завдяки заходам з енергозбереження зекономили понад 6 мільйонів кубічних метрів газу, майже 17,5 мільйонів кіловат електроенергії та понад 9 тисяч гігакалорій теплової енергії. У грошовому вимірі це понад 21 мільйон гривень, повідомляють в управлінні промислової політики та енергозбереження Дніпропетровської міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гость  (16.07.10 22:05): Так вот почему воды горячей не было - экономили Ответить | С цитатой
Александр Днепр  (16.07.10 12:41): Предприятия которые произвели экономию с радостью бы ее не производили, а из-за нехватки заказов вот и получилась экономия, не радоваться, а расстраиваться надо что экономия вышла. Ответить | С цитатой
Котопёс  (16.07.10 09:46): Самарский район провозгласил независимость и присоединился к Евросоюзу. Ответить | С цитатой
Наблюдатель  (16.07.10 07:14): Нужно не экономить, а поотрубать правые руки дупутатам ворсовета, как делали это наши предки за воровство! И тогда ничего экономить не нужно, если некому будет воровать. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте