Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
11:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Госгорпромнадзор расследует 2 случая гибели работников Приднепровской железной дороги

Госгорпромнадзор расследует 2 случая гибели работников Приднепровской железной дороги
Розслідуються 2 випадки загибелі працівників Придніпровської залізниці, що сталися впродовж одного дня.

Інспекторами теруправління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області розпочато розслідування двох випадків зі смертельними наслідками, що сталися 30 червня 2010 року в структурних підрозділах ДП «Придніпровська залізниця».

Смертельне ураження електрострумом, піднявшись на електропору 10кВ, отримав 43-річний електромонтер Запорізької дистанції електропостачання залізниці. Працівник у складі бригади виконував роботи з пошуку пошкодження на лінії автоблокування на дільниці Запоріжжя-1 – Запоріжжя Вантажне.

Того ж дня помер 50-річний монтер колії, що разом із бригадою Криворізької дистанції колії ПЧ-12 здійснював одиночну заміну дерев`яних шпал на станції Кривий Ріг Головний. З обставин відомо, що під час технологічної перерви в роботі працівник палив та відчув раптове погіршення самопочуття. Першу допомогу колезі, який почав втрачати свідомість, намагалися надати двоє монтерів, які знаходилися поруч. Негайно було викликано швидку допомогу, проте заходи результатів не дали, лікарями було констатовано смерть працівника.

Остаточні обставини та причини обох нещасних випадків з`ясовуються. Територіальне управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області продовжує нагадувати керівникам та працівникам усіх підприємств регіону про необхідність дотримання встановлених вимог охорони праці, які забезпечують збереження життя і здоров`я в процесі трудової діяльності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


НеОн  (02.07.10 11:06): Дожить бы до 65, до пенсии ... Ответить | С цитатой
Куку  (01.07.10 23:28): Люди на работе горят! Ответить | С цитатой
cs  (01.07.10 18:47): Train хахахах))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте