Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
12:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Жители Днепродзержинска предлагают гуманитарную помощь пострадавшим во время взрыва

Жители Днепродзержинска предлагают гуманитарную помощь пострадавшим во время взрыва
24 червня до Заводського районного територіального центру соціального обслуговування та управління праці та соціального захисту населення Дніпродзержинської міської ради відразу ж після вибуху житлового будинку у центрі міста почали надходити пропозиції від городян з надання гуманітарної допомоги постраждалим внаслідок пожежі.

Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення Дніпродзержинської міської ради Людмила Верещак.

Мешканці міста приносять до управління та територіального центру одяг, продукти харчування, декілька з них пропонують здати кров для лікування постраждалих. На подвір’я будинку, де стався вибух, зранку приходять люди, пропонуючи сприяння постраждалим.

Міська влада закликає всіх дніпродзержинців не залишатися байдужими до чужої біди і надати посильну гуманітарну допомогу постраждалим.
Одяг, продукти харчування та найнеобхідніші предмети побуту для потерпілих від аварії приймаються у територіальному центрі соціального обслуговування населення Заводського району, що знаходиться за адресою: вул.Леніна, 36.
Контактний телефон: 53-36 -10.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте