Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
12:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 25 июня

Криминальная хроника на 25 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

24 червня п. р. о 00.20 до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до торакального відділення з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини був доставлений непрацюючий, 19-річний мешканець Дніпропетровська.

За скоєння злочину співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Бабушкінського райвідділу міліції був затриманий 61-річний місцевий мешканець.

Як було встановлено, 23 червня п. р. близько 23.00 на подвір’ї одного із будинків на ж/м Тополя-1, між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої зловмисник складаним ножем завдав постраждалому вищевказане поранення.

Наразі, знаряддя злочину – складаний ніж у зловмисника вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Замах на вбивство»).

24 червня п. р. о 17.45 до співробітників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 33-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що біля одного із будинків по вул.. Фрунзе двоє невідомих чоловіків, шляхом ривка заволоділи її хрестиком з жовтого металу.

Загальна сума заподіяного збитку склала 1 тис. грн.

За скоєння злочину співробітниками спецпідрозділу «Беркут» по «гарячих слідах» були затримані непрацюючі, 22-річний місцевий мешканець та його одноліток, мешканець Синельниківського району. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

За фактом спричинення 24 червня п. р. вогнепальних поранень трьом працівникам карного розшуку Дніпропетровського міського управління міліції, про яке відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС в Дніпропетровській області повідомляв 24.06.2010 року, прокуратурою Кіровського району м. Дніпропетровська порушені кримінальні справи за ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») та за ст. 345 («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу»). Зловмисник затриманий за ст. 115 КПКУ.

23 червня п. р. о 20.20 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Тернівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в одному із будинків по вул. Ломоносова в м. Кривий Ріг, у 34-річного господаря оселі була вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 7,5 кг. Також у зловмисника було вилучене приладдя для виготовлення наркотичної речовини «Опій» та 18 л. розчинника. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру на експертизу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте