Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
12:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 21 июня

Криминальная хроника на 21 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

19.06.2010 о 01.55 у своїй квартирі по вул. Щербини, що у м. Дніпропетровську, з колото-різаним пораненням черевної порожнини був виявлений труп непрацюючого 33-річного місцевого мешканця. За скоєння злочину працівниками міліції був затриманий 29-річний брат постраждалого, який о 00.30 за місцем мешкання після розпиття спиртних напоїв, в ході сварки кухонним ножем спричинив братові смертельне поранення. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Індустріального РВ порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 КК України («Навмисне вбивство»).

19.06.2010 о 01.30 до наряду патрульної служби міліції звернувся 27-річний чоловік, який повідомив, що о першій годині ночі на вул. Курчатова м. Дніпропетровська на нього напали четверо невідомих, побили руками та ногами, після чого відібрали два мобільних телефони та 2150 гривень. За скоєння злочину були затримані четверо хлопців віком від 15 до 20 років, один з яких раніше судимий. Слідчим відділом Кіровського РВ міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 КК України («Грабіж»).

02.06.2010 о 20.20 до Самарського РВ м. Дніпропетровська звернулася 19-річна студентка одного з технікумів із заявою про те, що близько 20.00 на вул. Світанковій невідомий, погрожуючи застосуванням фізичного насилля, заволодів ланцюжком з кулоном та трьома каблучками з жовтого металу. Сума збитку склала 5600 гривень. Слідчим відділом Самарського РВ міліції була порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 КК України («Грабіж»). За скоєння злочину затриманий 35-річний непрацюючий, раніше судимий чоловік. Викрадене вилучено. Під час проведення досудового слідства було встановлено, що зловмисник погрожував постраждалій ключем від квартири. 19 червня кримінальна справа була перекваліфікована за ч. 1 ст. 187 КК України («Розбій»). Зловмисник заарештований.

20.06.2010 о 12.15 до Марганецького МВ звернулася непрацююча 53-річна жінка, яка повідомила, що на вул. Радянській невідомий ривком заволодів у неї ланцюжком і хрестиком з жовтого металу. Сума збитку склала 1500 гривень. За скоєння злочину затриманий 49-річний непрацюючий, раніше судимий чоловік. Викрадене вилучено. Слідчим відділом Марганецького МВ міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 КК України («Грабіж»).

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень 34-річному чоловікові, що мало місце 19.06.2010 у м. Нікополі, затриманий 30-річний непрацюючий раніше судимий місцевий житель, який о другій годині ночі 19 червня, на вул. К. Маркса, захищаючись під час сварки, кухонним ножем наніс постраждалому проникаюче колото-різане поранення грудної клітини. Слідчим відділом Нікопольського МВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 124 КК України («Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте