Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 11 июня

Криминальная хроника на 11 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 9 червня п. р. о 06.30 до співробітників Тернівського міського відділу міліції від лікаря бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що біля одного із магазинів по вул. Миру, що в м. Тернівка виявлений труп чоловіка.

При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалого, яким виявився непрацюючий, 45-річний місцевий мешканець. Відповідно до акту судово-медичної експертизи, смерть громадянина настала внаслідок перелому ребра, а також розриву правої нирки.

За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Тернівського міського відділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 34-річний місцевий мешканець.

Як було встановлено, 9 червня близько 05.00 біля вищевказаного магазину чоловіки вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками завдав жертві смертельні травми. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Тернівського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

2. 10 червня п. р. о 11.40 до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від чергового лікаря однієї із місцевих лікарень надійшло повідомлення про те, о 11.30 бригадою швидкої медичної допомоги від одного із будинку, що по вул. Подбельського з вогнепальним пораненням голені у неконтактному стані доставлений чоловік.

Співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалого, яким виявився 27-річний місцевий мешканець. При проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Бабушкінського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 40-річний мешканець м. Дніпропетровська.

Як було встановлено, 10 червня о 10.50 за місцем мешкання затриманого чоловіки вживали спиртні напої. Раптом, на ґрунті ревнощів між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник з незареєстрованої мисливської рушниці здійснив постріл у жертву та спричинив вогнепальне поранення голені.

Наразі, знаряддя злочину – одноствольна восьмизарядна мисливська рушниця «Сайга 410 – К – 01» 22-го калібру вилучена. За даним фактом, слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження»). Також зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

3. 10 червня п. р. о 10.05 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася непрацююча, 61-річна мешканка с. Таромське. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 09.50 біля одного із будинків по пров. Калініна, в Дніпропетровську, невідомий чоловік, шляхом ривка, заволодів її ланцюжком із жовтого металу.

За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції по «гарячих слідах» був затриманий непрацюючий, 20-річний мешканець м. Підгороднє.

Наразі, викрадений золотий ланцюжок вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»). Також, зловмиснику обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

4. 10 червня п. р. о 21.45 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення профілактичних заходів на території ринку «Привокзальний», у непрацюючого, 33-річного місцевого мешканця були вилучені дві гранати «Ф-1» та «РГД».

Наразі, вилучені гранати направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

5. 10 червня п. р. о 12.10 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 61-річний мешканець мкр. 4-й Зарічний. Заявник повідомив про те, близько 12.00 в під’їзді його будинку невідомий чоловік шляхом ривка заволодів грошима у сумі 1660 грн.

За скоєння злочину. співробітниками Державної служби охорони по «гарячих слідах» був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 24-річний мешканець с. Новопілля.

Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

6. 10 червня п. р. о 10.45 співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління було зібрано матеріал відносно доцента одного із вищих навчальних закладів м. Дніпродзержинська.

Зловмисник, за успішний захист дипломної роботи у студентки вищевказаного учбового закладу вимагав та в приміщенні лабораторії однієї із кафедр отримав хабара у сумі 3600 грн.

Наразі, предмет хабара вилучений. За даним фактом, прокуратурою району порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище»»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Flibus  (11.06.10 23:19): А то что 10 числа сего месяца и сего года среди бела дня порезали женщину и сорвали с неё все что можно(драгоценности) порвали одежду, порезали лицо, забрали все что было в сумке - почему то ен пишется! Хотя после того как поступила пострадавшая в больницу - весь Бабушкинский райотдел будоражило! Кстати женщина лишилась селезёнки! И до сих пор находится в 16 горбольнице в стационаре!
Так как это понимать? Или нельзя больше одного ЧП в день, чтоб статистику не портить?
А про каких -то маланцев, столкнувшихся на Таврии, целые видео репортажи делают! А то что людей среди бела дня раздевают, режут, грабят - это ерунда!?
Не зря на Вас новая власть наезжает милициянты! Вы бы хоть свои деньги отрабатывали, которые Вам народ платит ввиде налогов и идет Вам на зарплату!
Не можете работать - идите лопатой махайте! Это кстати и корреспондентов продажных тоже касается!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте