Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
16:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 8 июня

Криминальная хроника на 8 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

7 червня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю у річковому порту м. Дніпропетровська було зібрано матеріал відносно державного інспектора рибоохорони. Як з’ясувало слідство, зловмисник, вимагав та отримав хабар у сумі 2 тис. грн. від заступника директора одного із приватних підприємств м. Дніпродзержинська за не притягнення до відповідальності за браконьєрський вилов риби сіткою та повернення вилучених у останнього сітки та гумового човна. Наразі, хабар у сумі 2 тис. грн. вилучений. За даним фактом, транспортною прокуратурою м. Дніпропетровська вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»).

5 червня п. р. близько 14.00 в одній із квартир по вул. Карбишева, в м. Павлоград був виявлений труп 72-річного господаря оселі. Згідно акту судово-медичної експертизи, смерть пенсіонера настала внаслідок тупої травми черева з розривом підшлункової залози, внутрішньочеревної кровотечі, яка супроводжувалася гострою крововтратою, а також переломом ребер. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції був затриманий непрацюючий, 20-річний онук вбитого, який мешкав спільно з дідусем. Як було встановлено, 5 червня о 03.15 за місцем мешкання між родичами на ґрунті неприязних відносин виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні травми. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»).

6 червня п. р. о 18.35 біля автовокзалу по вул. Дніпропетровське шосе співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Криворізького міського управління був задокументований факт збуту непрацюючим, 32-річним місцевим мешканцем 10 мл. наркотичної речовини «Опій оцетильований» за гроші у сумі 1 тис. грн. Того ж дня працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків спільно зі співробітниками відділу ДАІ біля зупинки громадського транспорту на мкр. Сонячний був зупинений автомобіль «ВАЗ-2101» під керуванням вищевказаного громадянина. Під час огляду автомобіля у чоловіка були вилучені гроші у сумі 1 тис. 313 грн., здобуті злочинним шляхом, 50 гр. наркотичної речовини «Маріхуана», 14 мл. речовини коричневого кольору, а також мобільний телефон. В подальшому в оселі затриманого при проведенні санкціонованого обшуку була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 300 гр. За даним фактом, слідчим відділом Криворізького міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте