Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Иван Куличенко наградит лучших студентов, аспирантов и молодых специалистов вузов

Иван Куличенко наградит лучших студентов, аспирантов и молодых специалистов вузов
8 червня о 15:00 у палаці студентів Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара (пл. Шевченка, 1) відбудеться святкова церемонія підведення підсумків міського конкурсу “Інтелект — Творчість — Успіх” серед студентів, аспірантів та молодих спеціалістів вищих навчальних закладів міста.

Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Нагороджуватиме переможців конкурсу міський голова Іван Куліченко.

У цьогорічному конкурсі “Інтелект — Творчість — Успіх” взяли участь 1 тисяча 575 студентів, науковою роботою яких керували 320 докторів та кандидатів наук. До фіналу увійшли 53 роботи, яких оцінювали у 5 номінаціях: соціально-значимі проекти, сучасні технології енергозбереження, будівництво та архітектура, техніка і виробництва та екологічні проблеми Дніпропетровщини. Автори цих робіт отримають дипломи фіналістів та грошові премії, зазначають в управлінні.

Конкурс “Інтелект — Творчість — Успіх” проводиться у Дніпропетровську з 2002 року під патронатом міського голови Івана Куліченка та при підтримці управління освіти та науки міської ради. Мета конкурсу — залучення студентської молоді до науково-дослідницької роботи та формування кадрового поповнення для підприємств та організацій міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте