Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
18:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Шефство над детскими домами - забота постоянная

Шефство над детскими домами - забота постоянная
Протягом багатьох років Головне управління МВС України в Дніпропетровській області надає шефську допомогу Нікопольській школі-інтернату № 1 для дітей сиріт та дітей, які залишилися без батьківського піклування «Гармонія».

Справжнім святом для вихованців школи-інтернату стали святкові заходи присвячені Дню захисту дітей. Для 20-ти кращих вихованців школи ГУМВС України в області була підготовлена святкова програма проведення вихідного дня.

Дітлахи побували на екскурсії до Національного центру аерокосмічного розвитку молоді України, прогулялися до парку ім. Глоби та покаталися на розважальних атракціонах у парку. Відвідали дельфінарій та подивилися шоу за участю дельфінів та морських котиків.

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України в області підполковник міліції Ірина Качинська наприкінці заходу додала, що керівництво Головного управління робить все, щоб діти входили в доросле життя підготовленими, з усіма навичками, які так чи інакше можуть стати в нагоді за стінами дитячого будинку. Але найголовніше – зробити так, щоб ці діти не відчували себе самотніми, не потрібними, залишеними. Нехай у них немає батьків, вони позбавлені любові та уваги рідних, але вони не самотні.

Своїми враженнями з радістю поділилися й самі діти.

- Мені дуже сподобалося свято, частіше б так здорово проводити час, - зізналася вихованка школи-інтернату Лебеденко Вікторія. - Я відмінно провела день.

Справжню бурю емоцій у Хмеліна Руслана, вихованця школи-інтернату, викликала екскурсія до аерокосмічного центру.

А Балак Віктор зазнався, що раніше бачив дельфінів та морських котиків лише на фотографіях. А вони ж набагато цікавіші в реальному житті, й м’ячик штовхають носом, й трюки з підплигуванням вміють робити!

Приємні емоції захопили всіх. Діти сміялися та ділилися враженнями від поїздки до обласного центру, що організували їм їхні шефи.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:








Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте