Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
19:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Чиновник, взятка и уголовное дело

Чиновник, взятка и уголовное дело
03 червня 2010 прокуратурою Баглійського району порушено кримінальну справу відносно одного з спеціалістів управління земельних відносин Дніпродзержинської міської ради за ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара, поєднане з його вимаганням, що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна).

В ході досудового слідства встановлено, що у травні поточного року приватний підприємець вирішила орендувати земельну ділянку та задля вирішення цього питання звернулась до Дніпродзержинської міської ради. Але виявилось, що відповідні послуги спеціаліста управління земвідносин «коштують» 2 000 доларів США, до вартості також входить і прискорення вирішення цього питання.

Підриємець погодилась на пропозицію чиновника, але покинувши його кабінет направилась до правоохоронців. 03 червня 2010 року, після отримання спеціалістом міськради очікуваного хабара, його затримано у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

Того ж дня на хабарі «погорів» і ревізор однієї з податкових інспекцій Кривого Рогу. Податківець зажадав від приватного підприємця 1 000 гривень за не притягнення його до адміністративної відповідальності через відсутність договору оренди земельної ділянки, на якій він здійснював свою діяльність, а також за сприяння у реалізації алкогольної продукції за відсутністю відповідних дозвільних документів. За даним фактом прокуратурою Довгінцевського району м. Кривого Рогу порушено кримінальну справу за ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України.

Слідство по кримінальних справах триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Anna  (09.06.10 12:03): ... без коментариев. Ответить | С цитатой
Nataly  (06.06.10 09:25): Tedious, "СРОК" не поможет. Нужно взять по одному попавшемуся чиновнику со всех уровней бюрократии и власти и на площади растрелять. Хотя... не в нашей стране. Стрелочников поставят под стенку, а сами будут продолжать в том же духе! Ответить | С цитатой
...  (06.06.10 08:48): только на словах борьба...блаблабла...что они сами себя сажать то будут...бред а не статья... Ответить | С цитатой
Игрик  (04.06.10 20:00): Чиновник-взятка? Бред какой-то.Да хоть половину пересади, ничего не поменяется. Ведь взяточник виновен на столько же. на сколько виновна система. Где сидящие менты? А то тогда будет наверх нал гнать? А за какие шиши проводят свои пиары два местных клоуна? А? Почему сидит тот кто взял а не его хозяин. А когда госслужащим зарплату начнут платить? Им за что семьи свои кормить? Ответить | С цитатой
Tedious  (04.06.10 15:35): "Чиновник, взятка и уголовное дело".Хотелось,что бы в конце этого предложения появилось слово "СРОК" Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте