Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
04:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Александр Вилкул наградил победителей фестиваля воспитанников интернатных учреждений „Поверь в себя”

Александр Вилкул наградил победителей фестиваля воспитанников интернатных учреждений  „Поверь в себя”
www.11channel.dp.ua
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей голова облдержадміністрації Олександр Вілкул нагородив переможців обласного фестивалю вихованців інтернатних закладів „Повір у себе”. Колективам, що посіли призові місця, керівник області вручив цінні подарунки та призи.

"Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості дбати про їх всебічний розвиток, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання прав дитинства, - відзначив Олександр Вілкул. - Обласна влада підтримує та опікується дітьми цих категорій. Ми збільшили обсяги фінансування на утримання дітей в інтернатних закладах. В цьому році утримання одного вихованця на рік складатиме близько 70 тис грн., що на 30% більше, ніж у минулому році. В наших найближчих планах - розробка адресних програм допомоги інтернатним закладам».

Керівник області висловив свою вдячність спонсорам та меценатам, які постійно підтримують такі заклади. Тільки за останній рік для нагальних потреб дітей, які потребують соціального захисту, надійшло майже 2 млн.грн.

Голова облдержадміністрації також додав: «Об’єднавши зусилля, ми зможемо забезпечити дітям належні умови для життя та самореалізації. Саме від нас, дорослих, залежить сьогодні те, як складеться життя кожної дитини, а значить – і нового покоління українців».

Довідка:

В цьому році фестиваль вихованців інтернатних закладів „Повір у себе” – 20-й, ювілейний. Він є підсумковою творчою роботою дітей з обмеженими фізичними можливостями за рік. У концертній програмі взяли участь 250 переможців І та ІІ турів фестивалю „Повір у себе”, який проводився протягом 2009/2010 навчального року. Під час фестивалю для дітей працюють творчі майстерні, виставки творчих робіт та проводяться різні конкурси.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте