Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
20:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На ремонт дорог потратят 4,36 млн грн.

На ремонт дорог потратят 4,36 млн грн.
21 травня чергова сесія Дніпродзержинської міської ради затвердила Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2010 рік, якою передбачено провести поточний ремонт доріг на суму 4,36 млн грн.

За рахунок цільового фонду міської ради додатково буде проведено і капітальний ремонт 4-х вулиць міста на загальну суму близько 4 млн грн.

На кошти міського бюджету передбачено влаштування засобів безпеки дорожнього руху та ремонт тротуарів на суму 774 тис. грн, інвентаризацію, ремонт та очищення зливової каналізації – на суму 800 тис. грн, інвентаризацію та утримання зелених насаджень – на суму 2,9 млн грн, технічне обслуговування та капітальний ремонт ліній зовнішнього освітлення – на суму 9,6 млн грн, утримання та капітальний ремонт світлофорних об’єктів – на суму 308 тис. грн, капітальний та поточний ремонт пам’ятників – на суму 549 тис. грн.

У Дніпродзержинську торік виконано ремонт асфальтобетонного покриття доріг на 29 вулицях на загальній площі 84,35 тис. кв. метрів.
Gorod.dp.ua на Facebook.


гражданка  (04.06.10 08:15): зато знаем сколько денег уходит из местного бюджета Ответить | С цитатой
Д.Дзержинский  (30.05.10 19:43): ...или езжу не по тем улицам )) Ответить | С цитатой
Град  (27.05.10 21:33): У Дніпродзержинську торік виконано ремонт асфальтобетонного покриття доріг на 29 вулицях на загальній площі 84,35 тис. кв. метрів.---------Я наверное живу в каком то другом Днепродзержинске. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте