Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
20:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 22 мая

Криминальная хроника на 22 мая

21 травня п. р. близько 17.40 співробітниками карного розшуку Новомосковського міського відділу міліції, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, біля одного із будинків про пров. Совхозний, у непрацюючого, раніше судимого, 30-річного місцевого мешканця, було вилучено два армійські вибухові пакети, у вигляді картонних циліндрів зеленого кольору, довжиною 12 см, та діаметром 4 см. Наразі вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

21 травня п. р. близько 11.30 дільничними інспекторами Павлоградського міського відділу міліції, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, біля одного із будинків по вул. Чкалова м. Павлоград, у непрацюючого, раніше судимого, 45-річного місцевого мешканця , було вилучено електродетонатор без маркування. Наразі, вилучене направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), та обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

21 травня п. р. працівниками Державної служби по боротьбі з економічними злочинами Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління, спільно з прокуратурою району було зібрано матеріал у відношенні 57- річної пенсіонерки, яка представлялась інспектором відділу кадрів одного із підприємств Дніпродзержинська. Зловмисниця, вимагала та отримала, від непрацюючої, 28-річної місцевої мешканки хабар у розмірі 400 доларів США та 3200 грн. за надання довідки про підтвердження пільгового стажу. Наразі, предмет хабара – вилучено. Прокуратурою району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст..368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара») та обрання зловмисниці відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте