Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
23:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 мая

Криминальная сводка на 21 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 травня п. р. о 22.30 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від лікаря бригади швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків по вул. Свердлова м. Дніпропетровська, собака породи «Бультер’єр» напала на 64-річну господарку оселі. Постраждалій були спричинені тілесні ушкодження у вигляді рваних ран рук та тулубу. Також лікар повідомив про те, що тварина не дає можливості надати жінці медичну допомогу. На місце події відразу виїхав наряд патрульної служби у складі трьох співробітників міліції. Раптом, з окровавленою головою та явними ознаками сказу на міліціянтів та медичних працівників вибігла собака та намагалалася напасти на них, тому один із правоохоронців у відповідності до «Закону України про міліцію», використав вогнепальну зброю та здійснив постріл в голову тварини, тим самим знешкодив собаку, яка реально загрожувала життю та здоров’ю громадян. Завдяки оперативним діям правоохоронців, жінці була надана необхідна медична допомога.

20.05.2010 співробітниками відділу Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ДМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області, сумісно із співробітниками відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Дніпропетровській області УВБ ДПА України, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, був зібраний матеріал у відношенні місцевого мешканця, посадової особи відділу касового контролю управління оподаткування юридичних осіб державної податкової інспекції в одному з районів м. Дніпропетровська. Будучи державним службовцем 6 категорії, інспектором податкової служби 1 рангу, 20.05.2010 у своєму службовому кабінеті вимагав та отримав від приватного підприємця хабар в сумі 1 500 грн. за зменшення суми штрафних санкцій за актами перевірок та подальше не притягнення його до адміністративної відповідальності в термін до 2011 року. Наразі у відношенні підозрюваного порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 368 ч. 2 КК України (Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.) Зазначений громадянин затриманий в порядку ст. 115 КПК України.

14 травня п. р. до співробітників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального відділення лікарні Кривого Рогу надійшло повідомлення про те, що з забиттям тулубу до лікарні доставлений вантажник одного із підприємств. Як повідомив чоловік, 14 травня близько 03.00, біля лісосмуги по вул. Кокчетавській двоє невідомих молодиків завдавши руками потерпілому тілесні ушкодження у вигляді перелому ребра та забиття селезінки, заволоділи його мобільним телефоном. Сума заподіяного збитку склала 1600 грн. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітниками карного розшуку Дзержинського райвідділу міліції за скоєння злочину затримані 19-ти та 17-річні непрацюючі, місцеві мешканці. Викрадений мобільний телефон у зловмисника вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте