Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
22:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 14 мая

Криминальная сводка на 14 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

13 травня п. р. о 13.20 до співробітників чергової частини Дніпропетровського міського управління по телефону «102» від невідомого чоловіка надійшло повідомлення про те, що метрополітен міста Дніпропетровська, замінований. При виїзді на місце події, співробітників міліції, всі станції метрополітену були відразу зачинені, та в період часу з 13.45 по 16.07 рух 22 потягів був припинений. Співробітниками вибухово-технічної служби ГУМВС в Дніпропетровській області було проведене обстеження приміщень станцій метрополітену, під час якого вибухові пристрої виявлені не були. На час обстеження з приміщень станції метрополітену були евакуйовані 38 працівників та 1893 пасажирів. Робота станцій метрополітену та рух потягів був відновлений о 16.09. Наразі, прийняті заходи щодо встановлення та затримання правопорушника. За даним фактом співробітниками лінійного відділу міліції у метрополітені Дніпропетровського міського управління проводиться дослідча перевірка.

13 травня п. р. близько 00.05 до співробітників Софіївського райвідділу міліції від фельдшера однієї із лікарень надійшло повідомлення про те, що 12 травня о 23.50 з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини до лікарні госпіталізована жінка. Співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалої, якою виявилась 69-річна мешканка с. Новопетрівка. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Софіївського райвідділу міліції затриманий 48-річний син постраждалої. Як було встановлено, 12 травня о 22.30 зловмисник за місцем мешкання знаходився в нетверезому стані. Раптом між ним та матір’ю виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав жертві вище вказані тілесні ушкодження. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Софіївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень»).

13 травня п. р. близько 21.00 до співробітників Орджонікідзевського міського відділу міліції звернувся 45-річний громадянин Туреччини, який 4 травня прибув до України по службовій візі. Заявник повідомив про те, що 7 травня близько 18.30 в одному із кафе міста Орджонікідзе, він разом із незнайомою дівчиною вживав спиртні напої. Потім, співрозмовниця попрохала його телефон для здійснення дзвінка, та шахрайським шляхом заволоділа засобом зв’язку. Сума заподіяного збитку склала 4 тис. грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку Орджонікідзевського міського відділу міліції затримана непрацююча, 24-річна місцева мешканка. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Орджонікідзевського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 190 Кримінального кодексу України («Шахрайство») та обрання зловмисниці відповідного запобіжного заходу.

11 травня п. р. о 18.50 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 40-річний директор одного із кафе Кривого Рогу. Заявник повідомив про те, що 11 травня близько 14.00 невідомий чоловік у вище вказаному кафе за придбану пляшку напою «Пепсі кола» розрахувався з барменом купюрою номіналом у 100 грн, яка відразу викликала сумнів щодо її справжності. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру купюра є фальшивою та виготовлена за допомогою кольорової копіювально-множинної техніки. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю Жовтневого райвідділу міліції затриманий непрацюючий, 29-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 11 травня зловмисник за попередньою змовою з невстановленим чоловіком збув бармену кафе фальшиву купюру. Наразі, прийняті заходи щодо затримання співучасника злочину та вилучення устаткування для виготовлення фальшивих грошей. За даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 199 Кримінального кодексу України («Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підробних грошей, державних цінних паперів або квитків державної лотереї»).

13 травня п. р. близько 09.00 співробітниками карного розшуку Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. Перемоги у непрацюючого, 49-річного місцевого мешканця був вилучений саморобний восьмизарядний пістолет калібру 9 мм, споряджений 6-ма патронами травматичної дії. Згідно довідки, Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, вилучена зброя є вогнепальною, а саме гладкоствольним самозарядним пістолетом. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Інгулецького райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

13 травня п. р. близько 16.00 співробітниками карного розшуку Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. Ювілейний в Дніпродзержинську, у непрацюючого 41-річного місцевого мешканця вилучені 4 тротилові шашки, вагою по 200 гр. кожна. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Баглійськго райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Х  (15.05.10 11:51): Ха! Шож этот гражданин Турции пил с незнакомкой))) Понаприезжают тут всякие, совращают наших девок, еще и жалуются... Ответить | С цитатой
Denis  (14.05.10 13:53): 14.05.2010
Криминальная сводка на 14 мая. В таком контексте выглядит как прогноз!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте