Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
02:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В ДИИТе прошел митинг в честь 65-ой годовщины Победы

В ДИИТе прошел митинг в честь 65-ой годовщины Победы
www.diit.edu.ua
У середу, 5 травня, голова облдержадміністрації Олександр Вілкул взяв участь у мітингу на честь 65-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, який проводився на території Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна.

У заході взяли участь заступники голови облдержадміністрації, начальники галузевих управлінь, керівництво ВУЗу та студенти.

За роки Великої Вітчизняної війни понад 800 студентів-курсантів ДІІТ стали учасниками бойових дій проти фашизму та своїм фронтовим життям, самовідданістю й мужністю завоювали право на пам’ятник фронтовикам-діітівцям, близько 400 з них загинуло при обороні Дніпропетровська. Сьогодні на дошках меморіалу 91 прізвище воїнів-діітівців, їх імена доповнюються й нині.

Під час мітингу голова облдержадміністрації поклав квіти до пам’ятника загиблим студентам.

«Ми ніколи не повинні забувати про тих, хто ціною свого життя здобув перемогу й тих хто пройшов тяжкими фронтовими дорогами й уцілів. Сьогодні 180 тисяч ветеранів, що мешкають в Дніпропетровській області отримали грошову допомогу, з них 140 тисяч це учасники бойових дій й трудівники тилу. В усіх містах та районах діють заходи по наданню допомоги ветеранам: стосовно вирішення житлових питань, транспортного забезпечення, видаються додаткові сертифікати на отримання безкоштовних ліків й оздоровлення», - акцентував Олександр Вілкул.

За словами губернатора, сотні заходів проходять зараз в усіх містах та районах області на честь відзначення 65-річчя Перемоги. Щодня надається адресна допомога ветеранам, оновлюються та реконструюються пам’ятні монументи, обеліски, проходять урочисті мітинги та інші заходи на яких вшановується пам’ять загиблим та віддаються почесті живим ветеранам Великої Вітчизняної війни.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Swinopas  (07.05.10 04:21): 1. «Ми ніколи не повинні забувати про тих, хто ціною свого життя здобув перемогу...", - акцентував Олександр Вілкул.
2. "...близько 400 з них загинуло при обороні Дніпропетровська. Сьогодні на дошках меморіалу 91 прізвище воїнів-діітівців, їх імена доповнюються й нині."

no comments
Ответить | С цитатой
яма  (06.05.10 20:26): мітинг у дііті кожен рік, а губернатор тільки примазався, всеж таки новопризначений Ответить | С цитатой
Рядом был  (06.05.10 16:26): Дид-пихто ще ты верзеш!! Ответить | С цитатой
ДІД-піхто  (06.05.10 14:55): Мимо прохдил, Та я ж нічого, хлопці. Я й сам у адмінісрації волію попрацювать шоб трохи грошенят хоч на Лєксус заробить. А тобі скількі платять? Можеш як Він лікарні оборудованіє подарувать? Ответить | С цитатой
Мимо прохдил  (06.05.10 14:48): ДІД-піхто,На каких таких фыборах ДІБІЛ??? -голову облдержадминистрации назначает президент! Так было и с Бондарем которого только на бигбордах первое время и видели, а его сомого в Дн-ской обл. и не видать. Меня не раздражает Вилкул, да и Бондарь не надоедал, а вот жить поцивилизованому мне мешают подобные нытики коих пруд-пруди. И кто ж этот якись незнайомий кандидат ??? был у нас один "незайманий" з чистими руками))) Ответить | С цитатой
ДІД-піхто  (06.05.10 14:39): Шо ж це робиться городяни? Куди не плюнь усюди Вілкул та Вілкул??? Ну це вже задрало! Нема статті щоб на цьго ... не напороться. Це вільний сайт чи його піар бюро? Принципово пропоную на виборах голосувати за якогось незнайомого кандидата. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте