Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
07:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 апреля

Криминальная сводка на 26 апреля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1. 25 квітня п. р. близько 06.00 до співробітників Магдалинівського райвідділу міліції зателефонували з місцевої лікарні та повідомили про те, що цього дня о 05.40 з вогнепальним дробовим пораненням черевної порожнини за наданням медичної допомоги звернувся 31-річний приватний підприємець. При виїзді на місце події співробітниками міліції було встановлено, що 25 квітня близько 04.00 між постраждалим, який є власником одного з місцевих кафе, та непрацюючим 52-річним відвідувачем, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння, виникла сварка. Після цього зловмисник, взявши з дому одноствольну мисливську рушницю, повернувся назад, і біля кафе здійснив постріл у бік постраждалого, завдавши вказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – мисливська рушниця зі стріляною гільзою та патронташ – вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушені кримінальні справи за ст. 15 та п.7 ч.2 ст. 115 КК України («Замах на скоєння умисного вбивства з хуліганських мотивів»).

2. 25 квітня п.р. о 22.30 наряд у складі двох військовослужбовців внутрішніх військ ніс службу з охорони громадського порядку на мікрорайоні 5-й Зарічний, що в місті Кривий Ріг. Під час припинення хуліганських дії з боку трьох місцевих мешканців, які знаходилися в стані алкогольного сп’яніння, порушники громадського порядку вчинили опір, завдавши правоохоронцям тілесні ушкодження у вигляді забиття м'яких тканин обличчя та закритого перелому кісток носу. Наразі зловмисники затримані та доставлені до Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління. За даним фактом прокуратурою району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 342 КК України («Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві»).

3. 24 квітня п. р. о 18.53 до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на ж/м «Тополя-2» м. Дніпропетровська знайдений труп чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини. Співробітникам міліції вдалося встановити особу постраждалого, яким виявився непрацюючий 60-річний місцевий мешканець. При проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками Бабушкінського райвідділу міліції затримана 48-річна дружина вбитого. Як було встановлено, 24 квітня близько 18.00 на кухні між подружжям, які знаходилися в стані алкогольного сп’яніння, виникла сварка, внаслідок чого зловминиця кухонним ножем завдала жертві смертельні поранення. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»).

Gorod.dp.ua на Facebook.


йцукен  (27.04.10 12:45): а жена на 12 лет младше, как у олигарха. Ответить | С цитатой
Natali  (27.04.10 09:53): Капец...и все в стадии алкогольного опьянения... аж жутко становится! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте