Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
14:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 31 марта

Криминальная сводка на 31 марта
1. 30 березня п. р. об 11.40 до Покровського райвідділу міліції від громадян по телефону надійшло повідомлення про те, що в ніч на 30 березня на меморіалі загиблих воїнів, розташованому по вул. Щорса в смт. Просяне Покровського району, невідомі особи заволоділи двома чавунними табличками з прізвищами воїнів, загиблих у роки Великої Вітчизняної Війни. За скоєння злочину співробітниками міліції затримані непрацюючі місцеві мешканці: 36-річний та 28-річний раніше засуджений чоловіки. Викрадені таблички вилучені. Наразі за даним фактом слідчим відділом Покровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 298 Кримінального кодексу України («Знищення, руйнування або пошкодження пам’ятників історії або культури»).

2. 30 березня п. р. співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Дніпропетровській області були зібрані матеріали відносно одного з суддів м. Дніпродзержинська. Вищевказаним суддею, у відсутність будь-яких клопотань та заяв про поновлення пропущеного строку на подачу апеляції, була винесена неправосудна постанова відносно трьох засуджених про поновлення строків про подачу апеляції, а також двом іншим засудженим – неправосудна постанова про призначення апеляцій. Прокуратурою Дніпропетровської області порушена кримінальна справа за ст. 364 Кримінального кодексу України («Зловживання владою або службовим становищем»).

3. 14 лютого п. р. о 02.30 на 97 км автошляху «Дніпропетровськ-Миколаїв» біля с. Софіївка співробітниками ДАІ був затриманий непрацюючий 21-річний мешканець Запорізької області. Зловмисник разом із невстановленим чоловіком, який встиг втекти з місця злочину, з автомобіля «Рено» відкрито заволоділи 150 л. дизельного палива. 30 березня о 09.30 за скоєння цього злочину співробітниками міліції був встановлений та затриманий співучасник – непрацюючий 29-річний громадянин Грузії, який з 2008 року мешкав в м. Новомосковську у родичів. Викрадене паливо вилучене. За даним фактом слідчим відділом Софіївського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 186 ч. 2 Кримінального кодексу України («Пограбування»). Наразі один із зловмисників заарештований.

4. 30 березня п. р. близько 17.00 співробітниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення санкціонованого обшуку в одному з будинків по вул. Краківській у непрацюючого раніше засудженого 21-річного господаря оселі були вилучені наркотичні речовини, а саме: «Макова соломка» вагою 41 кг 600 г та «Опій» об’ємом 940 мл. Вилучені речовини чоловік зберігав з метою збуту. За даним фактом слідчим відділом Центрально-міського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 307 ч. 2 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмисник заарештований.

Gorod.dp.ua на Facebook.


paha0303  (31.03.10 22:53): Молодца УБОЗ, погуляли сини молодцы, болотце расшевелили!!! Статистика красноречива, вот наша реальность: *** наркоманы ворующие все подряд и "Зварычи", оборотни в мантии... Ответить | С цитатой
коса  (31.03.10 20:42): Думаю у УБОЗ неперспективное дело по Днепродзержинску, палку перегнули, за что и выгребут опосля... Сунулись не в свою парафию, взятки - я еще понимаю, но в процесс лезть...их скушают с потрошками... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте