Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 марта

Криминальная сводка на 26 марта
1. 25 березня п. р. до співробітників Новомосковського міського відділу міліції від фельдшера однієї з місцевих лікарень надійшло повідомлення про те, що в с. Попасне Новомосковського району на подвір’ї одного з будинків з чисельними саднами голови виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалою є 76-річна господарка оселі. За скоєння злочину співробітниками міліції затримана 48-річна донька пенсіонерки, яка є інвалідом 2-ї групи з діагнозом «шизофренія». Як було встановлено, вранці 25 березня зловмисниця, знаходячись у стані психічного розладу, дерев’яною палицею завдала постраждалій смертельні травми. Знаряддя злочину вилучено. Наразі за даним фактом слідчим відділом Новомосковського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 25 березня п. р. об 11.05 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася непрацююча 54-річна мешканка селища Верабове. Заявниця повідомила про те, що ввечері 13 березня непрацюючий 27-річний місцевий мешканець спільно з невідомим чоловіком шляхом вільного доступу зайшли до її будинку, де завдали господарці удари в область голови. Потім зловмисники, скориставшись безпорадним станом жінки, заволоділи її майном, а саме: телевізором, холодильником, тепловим вентилятором та супутниковою антеною. Сума заподіяного збитку склала 2380 грн. Співробітниками Жовтневого райвідділу міліції один із зловмисників затриманий. Викрадене майно постраждалої частково вилучене. Прийняті заходи щодо затримання іншого співучасника злочину.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алексей  (27.03.10 16:52): ... телевізором, холодильником, тепловим вентилятором та супутниковою антеною - 2380 грн? Они что 20-ти летней давности? Одна антенна стоит гривен 800... Ответить | С цитатой
denys  (26.03.10 15:41): в Багдаде (Днепре) все спокойно Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте