Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
17:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мэр обсудит с канадцами развитие местной экономики

Мэр обсудит с канадцами развитие местной экономики
ufg.com.ua
22 березня о 10:00 у приміщенні Дніпропетровської міської ради (пр. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться зустріч міського голови Івана Куліченка з представниками федерації канадських муніципалітетів щодо впровадження у Дніпропетровській області п’ятирічного проекту „Муніципальний місцевий економічний розвиток”. Про це повідомили в управлінні міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради.

Асоціація міст України спільно з федерацією канадських муніципалітетів впроваджує п’ятирічний проект „Муніципальний місцевий економічний розвиток” у десяти пілотних містах Дніпропетровської та Львівської областей.

Проект направлений на розвиток економічного потенціалу та створення сприятливого середовища для залучення інвестицій в обрані міста. Загальна вартість проекту 17 мільйонів канадських доларів, зазначають в управлінні. Одним з

головних завдань п’ятирічного проекту є покращення надання послуг, які стимулюватимуть та підтримуватимуть економічне зростання та розвиток обраних пілотних міст. На місцевому рівні програма працюватиме у співробітництві з відповідними державними адміністраціями, а на національному – з трьома міністерствами України (Міністерство економіки, Міністерство регіонального розвитку та будівництва, Міністерство з питань житлово-комунального господарства) та Асоціацією міст України. Проект надасть підтримку цим уповноваженим інституціям, щоб вести політичний діалог за участю усіх гілок влади, додають в управлінні.

Управляти проектом „Муніципальний місцевий економічний розвиток” та технічно допомагатимуть експерти, що представляють канадські муніципалітети спільно з українськими фахівцями. По закінчення проекту обрані міста впроваджуватимуть стратегічні плани місцевого економічного розвитку та знаходитимуть джерела фінансування. Вони зможуть більш ефективніше надавати якісні послуги підприємцям, базуючись на ефективному використанні ресурсів. Загалом проект дозволить більш ефективніше впроваджувати систему місцевого самоврядування в Україні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


222  (22.03.10 08:46): sok + 1)))
з.ы. По моему я знаю кто был во главе канадцев - Теренс и Филлип
Ответить | С цитатой
Псих  (19.03.10 14:14): Раньше надо было инвестировать в экономику Канады 100 000 дол.и живи. Ответить | С цитатой
Зачем вам мое имя  (19.03.10 13:57): Будет консультироваться как вывести свои активы в Канаду, куда лучше вложить чтобы деньги работали и сколько будет стоить порешать гражданство) Вот уже м...к) Ответить | С цитатой
sok  (19.03.10 13:55): Запомните раз и навсегда, канадцы всегда хотят очень много денег, и еще у них голова прыгает, когда они говорят... Ответить | С цитатой
Псих  (19.03.10 13:27): Набор слов.Бабло на ветер. Ответить | С цитатой
Кот Матроскин  (19.03.10 12:56): Так вот и не понял, кто кому даст 17 млн "канадских долларов"? Канадцы нам, или наши лохи канадцам? В общем, снова приехала в город "канадская компания" и ее представители начнут приставать к нам на улицах, предлагая купить китайские товары?...))) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте