Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
19:33

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
10 березня 2010 року в області сталося 7 пожеж, чотири з них – в самому обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у чотирьох випадках стало коротке замикання в електричних мережах, у трьох – необережне поводження з вогнем.

Збитки від вогню склали 1,5 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 25 тис. гривень.

Минулої доби на пожежах в області люди не постраждали.

У Кіровському районі Дніпропетровська, на перехресті проспекта Кірова та вулиці Гавриленка, 54-річний водій автомобіля «ДЕУ-Сенс» намагався проскочити на заборонний сигнал світлофора, у результаті чого сталося зіткнення його авта з вантажівкою КамАЗ. Постраждала 39-річна пасажирка легковика. Її вилучали з понівеченої автівки працівники МНС, жінку госпіталізовано.

У місті Павлоград неподалік від залізничної станції Павлоград-2 під час обходу колії робітник станції наштовхнувся на мінометну міну калібром 120 мм. Боєприпас буде знищений піротехніками ГУ МНС України в області.

У регіоні триває ліквідація наслідків підтоплення стічними, грунтовими й талими водами. На ранок 11 березня в області залишаються підтопленими 172 садиби, 14 приватних житлових будинків, 88 садиб та 300 дачних ділянок відрізано від сполучення річковими водами Кільчені та Орелі. Ведуться роботи з відкачування води, організовано підвезення продуктів харчування та питної води, а також транспортування місцевих мешканців відрізаних водою сіл.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте