Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
23:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

МЧС сообщает

МЧС сообщает
24 лютого 2010 року в області сталося 8 пожеж, одна з них – в обласному центрі.

Причинами виникнення загорянь у трьох випадках стало необережне поводження з вогнем, у двох – навмисні підпали, по одному – порушення правил пожежної безпеки та коротке замикання в електричнй мережі. Причина ще однієї пожежі з’ясовується.

Збитки від вогню склали 107,6 тис. гривень. Завдяки діям місцевих пожежно-рятувальних підрозділів МНС урятовано матеріальні цінності на суму 161 тис. гривень.

Минулої доби в області на пожежах люди не постраждали.

Впродовж доби тривала ліквідація наслідків підтоплення ґрунтовими й талими водами. Відкачано близько 11 тис. кубометрів води з 8 будинків, 36 приватних садиб, 4 підвалів приватних будинків. До ліквідації наслідків підтоплення залучалося 42 чоловіки та 20 одиниць техніки та механізмів. По області все ще залищаються підтопленими 15 приватних будинків, 7 підвалів, 45 садиб загальною площею 36 402 кв. м.

Зокрема, в Ленінському районі Дніпропетровська підтоплено 2 підвали приватних будинків, 10 садиб; в АНД - 11 приватних будинків, один підвал та 21 садиба; у Самарському - одна приватна садиба; в місті Новомосковську - 4 приватних будинки та 10 садиб.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте