Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
23:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 февраля

Криминальная сводка на 25 февраля
1. 24 лютого п. р. о 15.00 в одному з будинків по вул. Оріховій, що в смт. Петриківка, з рубленими ранами голови виявлений труп 70-річної господарки. Співробітниками сектору карного розшуку Петриківського райвідділу міліції за скоєння злочину затримана 39-річна донька загиблої, яка близько 14.00 за місцем спільного мешкання, знаходячись в стані алкогольного сп'яніння, на ґрунті неприязних відносин, дерев’яною палицею спричинила матері зазначені смертельні травми. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Петриківського РВ міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 24 лютого п. р. о 20.35 з приймального відділення станції швидкої медичної допомоги, що в Самарському районі м. Дніпропетровська, надійшло повідомлення, що до них о 13.00 з вогнепальними пораненнями колінних суглобів обох ніг доставлений 29-річний чоловік. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками сектору карного розшуку Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського МУ міліції за скоєння злочину затриманий 35-річний зловмисник. Як стало відомо, о 12.30 за місцем свого мешкання на ґрунті раптово виниклої сварки з саморобного пристрою, пристосованого для стрільби патронами калібру 5,6 мм, він спричинив постраждалому вказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину вилучено. Слідчим відділом Самарського РВ міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 121 ч. 1 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження») та обрання зловмиснику запобіжного заходу.

3. 24 лютого п. р. о 10.00 в ході проведення санкціонованого обшуку в одній з квартир по вул. Скаліка м. Дніпродзержинська співробітниками карного розшуку міського управління міліції у 46-річної господарки були вилучені: семизарядний газовий пістолет «VALTRO 85 COMBAT», калібру 9 мм, шестизарядний газовий револьвер «RG-89 S», калібру 9 мм, 8 патронів калібру 9 мм до пістолету Макарова, 38 патронів калібру 5,6 мм. Згідно довідки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру вилучені пістолет і револьвер пристосовані для стрільби кінетичними снарядами і відносяться до нестандартної короткоствольної гладкоствольної вогнепальної зброї, а вилучені патрони є боєприпасами. Слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ч. 1 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та обрання зловмисниці запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте