Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
13:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Никополе состоялся итоговый круглый стол "Моё село - моё будущее: жизнь в условиях кризиса"

В Никополе состоялся итоговый круглый стол
При Нікопольській райдержадміністрації відбулося підсумкове засідання круглого столу: «Моє село-моє майбутнє: життя в умовах кризи» за участі керівництва району, селищного, сільських голів.

Підбивалися підсумки відповідних засідань, які протягом року пройшли в селищній та всіх сільських радах району. Дані засідання круглих столів проводилися за ініціативи голови райдержадміністрації Володимира Євтушенка. Їх метою було вивчення та обговорення на широкому загалі проблемних питань, які турбують жителів району.

Заступники голови, начальники, спеціалісти усіх напрямків райдержадміністрації надавали вичерпні та кваліфіковані відповіді. Майже всюди жителями підіймалися питання водозабезпечення населених пунктів, ремонтів доріг, освітлення вулиць, санітарного стану, дозвілля молоді. Деякі з них вирішувалися прямо під час засідань, більш проблемні питання, що стосувалися додаткового фінансування також у подальшому знаходили своє вирішення.

Сільські голови вважають проведення таких засідань актуальним, адже саме завдяки їм жителі мають можливість поспілкуватися з владою і обговорити важливі для їх територій питання. Спілкування з жителями району буде продовжено і в наступному році.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Влад  (04.01.10 00:49): Вилы нужно в руки брать, а не круглые столы собирать... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте