Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
15:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Павло Баранник: «Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому»

Павло Баранник: «Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому»

Мова піде про дивовижну людину в лавах органів внутрішніх справ Дніпропетровщини.

Цей чоловік кожного ранку швидкою ходою підіймається до свого робочого кабінету. У нього суворий погляд, він пунктуальний та зібраний, завжди підтягнутий. Справжній міліціонер, людина честі, людина порядку. Ця людина – Павло Дмитрович Баранник.

Коли він розповідає про свою роботу в штабі Головного управління МВС України в області, його не хочеться зупиняти, адже так натхненно та завзято може говорити тільки людина, яка кожний свій робочий день проживає серцем.

Павло Дмитрович, ще будучи в юнацькому віці, хотів вчитися на історичному факультеті університету. Але, чи втрутилася доля, чи він все ж таки прислухався до настанови батька й вивчився на правоохоронця. І зараз каже, що це було єдине правильне рішення, вірне.

«Штабні підрозділи – одна з основних ланок в системі управління органами внутрішніх справ. Являючись органами міжгалузевого управління, вони знаходяться в центрі організаторскої діяльності, координуючи роботу служб і підрозділів», – зауважив Павло Дмитрович.

Штаби безперервно відстежують розвиток криміногенної ситуації, аналізують положення справ, вносять відповідні пропозиції по коректуванню планів дій. Вони ж визначають основні напрями розвитку самих органів внутрішніх справ, вирішують тактичні завдання. Не випадково, не дивлячись на всі перипетії, мінливості долі, суб'єктивні підходи до організації, реорганізації і навіть самого існування штабних апаратів, вони вижили. Більш того, продовжують удосконалюватися, затверджуватися, завойовувати авторитет навіть у найзакореніліших скептиків, – поділився він своїми поглядами.

Складовими частинами штабу ГУМВС в області є відділ організаційно-аналітичної роботи та контролю, інспекторський та оперативний відділи. До штабу також входять чергова частина, відділ військово-мобілізаційної роботи.

У липні 1998 року Павло Дмитрович працює оперуповноваженим відділення по контролю за організацією адміністративної діяльності інспекції штабу УМВС України в Дніпропетровській області. До цього пропрацювавши дізнавачем у Жовтневому райвідділі м. Дніпропетровська.

Працював три роки старшим оперуповноваженим в особливо важливих справах аналітичного відділу штабу УМВС України в області. У 2003 році обійняв посаду заступника начальника штабу. А з травня поточного року він перший заступник начальника штабу.

Проходження служби вважає нелегким, адже робота потребує оперативності, обачливості, точності й ретельності, ініціативи та творчості. Завдяки організованості та цілеспрямованості він займається ще й науковою діяльністю. Про свої особисті професійні та творчі успіхи Павло Дмитрович говорить досить неохоче, у процесі інтерв'ю він весь час зауважує, що від усіх співробітників штабних підрозділів залежить робота штабу в цілому. Але я добре розумію, що від керівництва залежить ще більше, що це ще й координація та величезна відповідальність за роботу підлеглих.

Зараз Павло Дмитрович працює над науковою дисертацією на тему «Адміністративно-правові засади діяльності органів внутрішніх справ на обласному (регіональному) рівні». Його роботи з успіхом публікуються в юридичних журналах. Є декілька дуже пізнавальних та професійних книг. Але ж це тільки початок.

Хочу зауважити, що завдяки науковому підходу Павла Дмитровича наразі вперше готується така методична розробка, як «Модель роботи начальника штабу», яка поєднає основні завдання штабів та найбільш вдалі алгоритми їх виконання із урахуванням досвіду та рекомендацій практиків. Адже в зв'язку з приходом нового начальника Головного управління МВС України в Дніпропетровській області Анатолія В'ячеславовича Науменка стиль роботи штабних підрозділів Дніпропетровщини суттєво змінився, розширилося коло завдань, які виконують працівники штабу, з'явилися нові форми та методи роботи, взагалі рейтинг штабу, як складової частини всієї структури Головного управління значно зріс.

Цей енергійний чоловік з відкритою, доброю посмішкою має гарну сім'ю, 3,5 роки виховує сина Дмитра. Павлу Дмитровичу Бараннику – 34 роки, він молодий, ініціативний, весь час сповнений нових ідей та натхнення. «Ніколи не здавайся, ніколи не опускай руки», – каже він і, ви знаєте, йому хочеться вірити та йти за ним тільки вперед.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Контролер  (13.02.10 20:41): 222
А ты свою рожу засветить не хочешь?!
Ответить | С цитатой
Контролер  (13.02.10 20:38): Уважаемые!!! Почитав Ваши коментарии складываетя впечатление об узкости и эгоистичности Вашего мышления! Думаю о том что у большинства из Вас что-то не получилось в жизни. Добивайтесь того, чего добился он и хватит на не него изливать свою желчь!!! Я этого человека знаю с ДЕТСТВА и видел все шаги его становления. Врагу не пожелаю. По-пробуйте с 8-00 утра и до 02-00 ночи ежечасно докладывать начальнику ГУМВС области о крименогенной ситуации, анализируя отсеевая "воду" и давая конкретику. Задумайтесь, прежде чем осуждать!!! Ответить | С цитатой
Максим  (09.01.10 10:46): !!Дорогу осилит идУважаемый \"пенсионер\", а вот возьмите и обратитесь в штаб с Вашми жалобами! Я, например, многократно сталкивался с таким беспределом!Только если молчать и просто трепаться - результата не будет! Действуйтеущий! :) Ответить | С цитатой
Максим  (09.01.10 10:38): Люди прекратите завидовать!Это удел слабых!!! :) Вам ведь никто не мешал быть на его месте! Так в чем же дело! А он достиг, добился, что плохого то? А мы с Вами нет!Почему,если человек пробился мы стараемся его заклеймить!!! ??? Уверен, что если б на его месте был кто либо из Ваших родственников...коментарии я надеюсь излишне!Живите добивайтесь! Жизнью правят - те кто ею живет, а не плывет по течению! Ответить | С цитатой
Максим  (09.01.10 09:54): К МВД и \"органам\" в целом не имею ни прямого, ни косвенного отношения.
Хотелось бы напомнить Вам, уважаемые \"Коментаторы\", что обидеть, оскорбить, унизить -это просто.А простите, на чем основаны некоторые из вышеизложеных тирад?Вы знаете этого человека?Вы общались с ним? или это просто предвзятое отношение к людям которые чего то в жизни достигли?А если я Вам скажу, что Он шел к этому долго и упорно, тяжело работая, шаг за шагом продвигаясь вверх по служебной лестнице!И не было у него ни богатых родственников, ни влиятельных покровителей!!!
Я могу так говорить потому что все это происходило на моих глазах!
Р.S. ...для меня нет фаворитов, кумиров, и первых номеров.Лесть не признаю в любых ее проявлениях!.Нет разницы генерал передо мной или дворник!Если человек дерьмо- скажу это в лицо!Да страдаю от этого!Поэтому откровенно,положа руку на сердце - Павел Хороший Человек.
Я выражаю свое личное мнение основанное на реальных фактах и событиях.
Спасибо за внимание!
Ответить | С цитатой
Вася  (17.12.09 16:41): Мент прям как в Нашей Раше гаишник))) Ответить | С цитатой
Обыватель  (17.12.09 16:40): А что вы ругаетесь? Может мент - реально хороший человек, и действительно честен и предан своему делу? Обидно, и обиходно, будет, если через год этого образцового мента схватят за жабры пъяного в стельку на ворованной машине с любовницей в обнимку, сбившего человека и скрывшегося с места происшествия. А пока можно только порадоваться что в лавах наших МВД еще есть образцово-показательные экземпляры. Их бы таких в полк ДПС... Ответить | С цитатой
Крокодил Гена  (16.12.09 17:48): Ну все же! Объясните, какую информационную нагрузку носит эта статья? Может это резюме? Просто рассказ о чудо-человеке? Так напишите что-нить обо мне. Крокодил Гена. Родился на Союзмультфильме в 1969 году. Родители: Роман Качанов, Эдуард Успенский. Всю жизнь работаю в зоопарке. Люблю шахматы. Респект Чебурашке, который может все скурить. Вечно борюсь с Шапокляк... Ответить | С цитатой
:)  (16.12.09 16:17): Он – ... железнодорожный рабочий. Вечно пьяный, немытый, небритый, *** алкоголик, подонок и хамло в кирзовых сапогах... Ответить | С цитатой
:)  (16.12.09 16:16): Он не похож на других. Он и не стремится быть похожим. Жёсткость, волевой характер, сила духа - этого ему не занимать у других. Его жизнь - это дорога. Тайга, горы, пустыня, океан, неважно. Его смысл - это движение вперед. Он пройдёт первым, остальные лишь пойдут за ним. Он не любит жаловаться и не любит, когда ему жалуются, потому что он мужчина. До мозга костей. Сила тела и характера пронизывает каждое его движение. Лицо загорелое и обветренное от долгого пребывания на чистом воздухе. На лице трехдневная щетина, без которой Его невозможно представить. Его рукопожатие тяжело как каток. Он носит обувь на толстой подошве всемирно известной марки, но он ценит в одежде удобство, а не брэнд. Тонкий букет табака, хорошо выделанной кожи, мускуса и доброго крепкого алкоголя смешивается с ароматом чего-то неуловимо знакомого. Когда смотришь на него - понимаешь, что от этого человека зависит то, будешь ли ты там, куда задумал попасть или нет. От него зависит всё. От него зависят все. Он – ... Ответить | С цитатой
1 2 3
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте