Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
17:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 ноября

Криминальная сводка на 26 ноября
Головне управління МВС України повідомляє

1. 25 листопада п. р. о 14.10 в с. Письменне Васильківського району на подвір’ї одного з будинків з чисельними колото-різаними пораненнями грудної клітини був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 63-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Васильківського райвідділу міліції затриманий раніше засуджений 29-річний мешканець с. Манвелівка. Як було встановлено, 24 листопада близько 21.00 чоловіки за місцем мешкання господаря розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник кухонним ножем завдав постраждалому смертельні поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучений.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Васильківського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

2. 22 листопада близько 21.00 в одному з будинків по вул. Лісна смт. Межева був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 50-річний інвалід дитинства ІІ групи. За скоєння злочину співробітниками Межівського райвідділу міліції затриманий 30-річний племінник вбитого. Як було встановлено, 22 листопада близько 18.00 між родичами виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками здавив шию та задушив постраждалого.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Межівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

3. 25 листопада п. р. о 10.30 в одній із квартир по вул. Микитинська м. Нікополь з двома колотими пораненнями грудної клітини та відкритою черепно-мозковою травмою був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити: постраждалим є 32-річний господар оселі. За скоєння злочину співробітниками Нікопольського міського відділу міліції затриманий 46-річний чоловік без визначеного місця мешкання. Як було встановлено, 22 листопада близько 02.00 за місцем мешкання постраждалого чоловіки розпивали спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисник викруткою та табуретом завдав жертві смертельні травми. Знаряддя злочину вилучені.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»).

4. 25 листопада п. р. о 16.40 біля одного з будинків по пр. Кірова м. Дніпропетровська у 25-річного громадянина співробітниками Кіровського райвідділу міліції був вилучений арсенал зброї, а саме: 84 патрона калібру 5,6 мм, стартовий восьмизарядний пістолет, який саморобним шляхом пристосований до стрільби патронами калібру 9 мм, три саморобних ножа, а також патрон 34-калібру до мисливської рушниці.

Наразі за даним фактом слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

5. 25 листопада п. р. близько 13.00 співробітниками Ленінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська затриманий 57-річний голова одного з СТ. За прийняття в члени кооперативу та виділення земельної ділянки 0,08 га від 32-річного громадянина він вимагав та отримав хабара у сумі 10 тис. грн.

Наразі за даним фактом прокуратурою Ленінського району порушена кримінальна справа за ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу України («Отримання хабара»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте