Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Загальна вага верхівки цьогорічної дніпропетровської ялинки близько 150-ти кілограм

Загальна вага верхівки цьогорічної дніпропетровської ялинки близько 150-ти кілограм, вона має 32 лопаті, 40 ялиночок з акрилу, 7 тисяч світлодіодів та близько тисячі програм, які забезпечують сяйво всієї ялинки. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови.

За інформацією прес-служби, художник по світлу Олег Пословський займається освітленням дніпропетровської ялинки з 1978 року, а верхівка на ній уперше з’явилася 4 роки тому. Кожного року майстер доповнює її новими деталями та елементами. Минулого року новим став ефект салюту від центра та обертання кольорів. Цього разу майстер провів повне технічне удосконалення. Він додав особливі програми та елементи, завдяки чому верхівка буде сяяти ще яскравіше. Протягом години програми майже не повторюються, а кольорові ефекти змінюються кожні 7-8 секунд.

Збирати верхівку художник починає ще в травні, а завершує наприкінці грудня. Для встановлення верхівки безпосередньо на 30-ти метрову висоту необхідно в середньому 3 години.

Ялинка у дніпропетровському парку ім. Глоби буде підсвічуватися зсередини завдяки платформі, яка обертається з двома направленими прожекторами.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте