Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Баскетбольна команда «Дніпро» перемогла «Політехнік»

Баскетбольна команда «Дніпро» (Дніпропетровськ) одержала перемогу над «Політехніком» (Харків) з рахунком 79:90 в матчі, який відбувся 24 грудня у Харкові в рамках Чемпіонаті України з баскетболу серед чоловіків суперліги сезону 2005/2006. Про це повідомляє баскетбольний клуб (БК) «Дніпро».

У турнірній таблиці Чемпіонату України з баскетболу серед чоловіків суперліги «Дніпро» займає п’яте місце та має 15 очок, всього команда станом на 26 грудня зіграла дев’ять ігор, в яких отримала шість перемог та зазнала три поразки.

Довідка: Історія БК «Дніпро» бере свій початок із шістдесятих років двадцятого сторіччя. Баскетбол завжди був одним з найбільш популярних видів спорту у Дніпропетровську, але при цьому особливих досягнень місцеві команди в першостях СРСР не мали. Найбільш талановиті гравці залишали Дніпропетровськ, як тільки одержували запрошення від більш солідної команди. Ще в радянські часи Дніпропетровськ був своєрідною кузнею кадрів, але своєї міцної баскетбольної команди не мав. Професійний статус «Дніпро» оформив лише у 1989 році. Найвищим досягненням «Дніпра» у Суперлізі є шосте місце, добуте у 1992 році. В останні сезони «Дніпро» займав такі місця: 2000/01 — 7-е, 2001/02 — 7-е, 2002/03 — 9-е, 2003/04 — 7-е.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Паралон  (27.12.05 11:36): Ай -да Дрема ! Ай -да молодец! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте