Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровська міська рада передала 136 об’єктів спільної комунальної власності Дніпропетровській обласній раді

На ХХХІІ сесії Дніпропетровської міської ради було прийнято рішення про передачу 136 об’єктів спільної комунальної власності Дніпропетровській обласній раді.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», до складу об’єктів спільної комунальної власності територіальних громад Дніпропетровської області, які Дніпропетровська міськрада передала Дніпропетровській облраді увійшли: об’єкти соціального забезпечення — 3, освіти — 28, охорони здоров’я — 35, культури — 18, спорту — 2, інших об’єктів — 25.

Як виходить із рішення міської ради «Про рішення міської ради від 21.09.05 №72/30 «Про доручення Дніпропетровській обласній раді» від 23.12.05, Дніпропетровська обласна рада має право приймати рішення про продаж, передачу під заставу, у концесію 136 об’єктів, крім об’єктів нерухомого майна, які належать до спільної власності територіальних громад області, забезпечують потреби власності територіальних громад області і перебувають в управлінні Дніпропетровської обласної ради, зазначені у Переліку (Додаток 2 — 81 об’єкт), які можуть бути продані, передані під заставу, в концесію, за узгодженням Дніпропетровською міською радою окремо з кожного об’єкту за зверненням Дніпропетровської обласної ради. Згідно цього ж рішення, створено узгоджувальну комісію щодо управління майном об’єктів комунальної власності, які забезпечують потреби територіальних громад області, та розподілу коштів від їх відчуження у складі 10 осіб.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте