Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Керівник одного з податкових органів Дніпропетровської області заподіяв державі шкоди на суму близько шести мільйонів гривень

Керівник одного з податкових органів Дніпропетровської області незаконно скасував податкові зобов’язання, у результаті чого до державного бюджету не надійшли податкові платежі на суму близько шести мільйонів гривень. Про це інформагентству «Придніпров’я» стало відомо з повідомлення Департаменту зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

За повідомленням Департаменту, працівники УБОЗ УМВС України в Дніпропетровській області викрили керівника одного з податкових органів, який незаконно скасував податкові зобов’язання одного з виробничих підприємств перед державним бюджетом з податку на прибуток та податку на додану вартість на суму близько шести мільйонів гривень. Дана сума податкових зобов’язань була раніше нарахована податківцями в ході планової перевірки підприємства, за результатами якої був складений відповідний акт. У результаті протиправних дій чиновника до державного бюджету не надійшли податкові платежі на вказану суму. Наразі порушено кримінальну справу за ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем). Проводиться розслідування.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Паралон  (05.12.05 14:16): Экономить надо! Ответить | С цитатой
Татьяна  (05.12.05 09:41): Это если Вы (Чиновник) собираетесь далеко ехать как минимум на 600-м Мерсе... Мое мнение - по заслугам. Не такие уж вы, чиновники, и бедные... Ответить | С цитатой
чиновник  (05.12.05 08:49): На зарплату далеко не уедешь. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте