Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Природно-заповідний фонд Дніпропетровської області поповниться ще п’ятьома заказниками

У Павлоградському районі Дніпропетровської області в найближчий час з’явиться п’ять нових заказників місцевого значення. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у Головному управлінні промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

Як зазначають у Головному управлінні, створення заказників «Могила Баба», «Балка Городище», «Мало-Тернівський», «Балка Свідовок» та «Богуславський» дозволить розширити екологічну мережу техногенно навантаженого Павлоградського району та збільшити заповідний фонд Дніпропетровської області. Загальна площа заказників складає близько 7 тисяч га. Всі п’ять заказників відомі, зокрема, як місця концентрації у міграційний період унікальних видів птахів, занесених у Червону книгу.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», на сьогодні проекти нових заказників проходять заключну стадію узгодження, після чого документи буде винесено на розгляд чергової сесії обласної ради.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Тёмич  (14.06.09 17:42): Сенкс за інфу!!! На екзамен надо! Ответить | С цитатой
cat_barsik  (05.12.05 15:44): як чудово про це чути... але не забувайте: це тільки плани, до активних дій ще, на жаль, далеко... Ответить | С цитатой
Vika  (24.11.05 15:02): А вот на Фрунзенском между Днепром и каналом.Это как называется и кем эта зеленая прекрасная территория охраняется.
Можно было бы в черте города вспомнить о таких "заказниках".
И пользы для людей и для природы то-же будет не мало учитывая,что напротив такой завод вечно дымящий, а то превратили в мусорник этот замечательный парк
Ответить | С цитатой
Дэн  (23.11.05 10:42): Побольше бы вокруг Днепра таких заказников. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте