Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Переможці фінальних матчів тенісного турніру Privatbank cup 2005

В одиночному розряді фінального матчу тенісного турніру «Privatbank cup 2005» переміг бельгієць Дік Норман. Йому поступився голландець Рамон Слютер. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі «ПриватБанку».

За інформацією прес-служби, ні в першому, ні в другому сеті ніхто з суперників не зміг взяти гейм на подачі суперника.

Доля двох стартових сетів вирішувалася виключно на тай-брейках. А доля титулу залежала від результату вирішальної партії, та в ній спочатку все йшло до того, що доведеться грати 13-й гейм. Від тай-брейкової лотереї себе та всіх глядачів врятував Дік Норман, котрий у восьмому геймі, заробивши подвійний брейк-пойнт, реалізував вже перший. Вийшовши подавати м’яч, Дік не залишив супернику жодного шансу. Чотири потужні подачі, остання з яких навиліт, та головний приз — 18 тисяч доларів — дістався Діку Норману.

У парному розряді фінального матчу тенісного турніру «Privatbank cup 2005» перемогла чеська пара Лукаш Длугі/Давід Скоч. Їм поступилася пара Томаш Цибулек/Ловро Зовко.

За інформацією прес-служби, протягом 10-ти геймів кожна пара впевнено утримувала свої подачі. В 11-му геймі чехи заробили брейк-пойнт, потім тричі відігравали гейм-бол, та з другої можливості записали гейм на свій актив. У наступній грі Лукаш Длугі та Давід Скоч відіграли брейк-пойнт та з першої ж можливості закінчили сет. Друга партія почалася з перевагою чеського дуету. Після того, як Ловро Зовко утримав свою подачу, Длугі/Скоч виграли в чотирьох геймах поспіль. Кульмінація матчу настала в 10-му геймі. Спочатку підвисла подача Длугі, але чехи зуміли двічі знятися з брейк-пойнту, а потім настала черга матч-болів. Їх у Лукаша Длугі було шість, і лише останній вдалося реалізувати.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте