Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

16 листопада Дніпропетровськ може залишитись без тепла

Опалювальний сезон у Дніпропетровську може завершитися 16 листопада. Про це заявив директор міського комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Микола Шипка на прес-конференції у Дніпропетровську 14 листопада.

За словами Миколи Шипки, ймовірне припинення теплопостачання пов’язане із загрозою повного відключення підприємства від системи постачання електроенергії через мільйонні борги перед ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго».

Як повідомив директор«Дніпропетровських міських теплових мереж», 9 листопада «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» попередила комунальників про припинення електропостачання. За даними Миколи Шипки, на сьогодні підприємство винне енергетикам за спожиту електроенергію понад 130 млн грн, у той же час населення розраховується за послуги теплопостачання вкрай мляво: щодоби з необхідних 380 тис. грн платежів, які мали б надходити від населення та бюджетних організацій, підприємство отримує в середньому 200 тис. грн.. «Я не знаю, як можна мені сьогодні їхати в «Дніпрообленерго» і що обіцяти з такими надходженнями. На сьогодні, за оперативними даними, взяли ми електроенергії на мільйон гривень, а проплатили тільки 406 тисяч грн», — повідомив Микола Шипка Водночас він зазначив, що після зупинки котелень буде потрібно щонайменше тиждень для їх повторного запуску і налагодження нормального теплопостачання міста: «Ми розпочали опалювальний сезон 18 жовтня. Але запускали всі котельні протягом тижня. Сьогодні, якщо нас відключать енергетики від постачання струму, піде, як мінімум, тиждень, щоб відновити теплопостачання, а то й більше. А на 24—25 листопада вже прогнозують сніг».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте