Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпродзержинська міська рада не дала згоди на притягнення до кримінальної відповідальності виконуючого обов’язки міського голови Дніпродзержинська Володимира Добриніна, котрий підозрюється в хабарництві

Дніпродзержинська міська рада не дала згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, шляхом утримання під вартою або взяття підписки про невиїзд, за поданням Прокуратури Дніпропетровської області, виконуючого обов’язки міського голови Дніпродзержинська Володимира Добриніна, котрий підозрюється в хабарництві.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», таке рішення прийнято на третьому пленарному засіданні 24-ї сесії Дніпродзержинської міської ради, яке відбулося 10 листопада. У голосуванні з цього питання приймали участь 58 депутатів (з 65-ти), які були присутні на засіданні. Рішення прийнято більшістю голосів: 38 проти 19. Утримався від голосування один депутат. На час голосування Володимир Добринін, котрий відкрив сесію, передав її ведення голові постійної мандатної комісії з питань етики Валерію Сидоренку. За рішенням депутатів, голосування було таємним, що відбувається досить рідко.

Під час перерви у холі міськради начальник Дніпродзержинського міського управління УМВС України в Дніпропетровській області Володимир Уваров зробив заяву для преси з приводу голосування, у якій відмовився коментувати справу з огляду на таємницю слідства, однак зазначив, що в області «скажуть своє слово» з цього приводу.

Заяву для преси зробив також директор комунального підприємства «Дорожник» Вадим Єрмоленко, котрий заявив, що якби депутатам продемонстрували запис епізоду вимагання хабара, реакція депутатів могла б бути іншою.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», виконувача обов’язки міського голови Дніпродзержинська було затримано 4 жовтня 2005 року за підозрою в отриманні хабара. Про це повідомив начальник слідчого вiддiлу прокуратури Дніпропетровської області старший радник юстиції Петро Овчар на брифінгу для журналістів, який відбувся 5 жовтня в Дніпропетровській обласній прокуратурі.

Як повідомив Петро Овчар, за результатами спільної перевірки прокуратури та УМВС України в Дніпропетровській області, 4 жовтня 2005 р., прокуратурою області порушено кримінальну справу відносно виконуючого обов’язки міського голови Дніпродзержинська Володимира Добринiна за ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара у великому розмiрi). За словами Петра Овчара, Володимир Добринiн пiдозрюється в тому, що, користуючись службовим положенням, 4 жовтня вимагав та одержав хабара в cумi 1 тис. доларів США від директора колективного пiдприємства за сприяння в здiйсненнi професійної дiяльностi. За словами Петра Овчара, 4 жовтня посадовця було затримано.

Рішенням Жовтневого районного суду Дніпропетровська, 11 жовтня Володимир Добринін був звільнений з-під варти під підписку про невиїзд. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

За інформацією прес-служби, звільнення Володимира Добриніна, який є депутатом Дніпродзержинської міської ради, стало можливим після відновлення адміністративної і кримінальної недоторканості депутатів місцевих рад.
Gorod.dp.ua на Facebook.


apsheron  (12.11.05 00:15): Попал- не мэр, попал- "директор коллективного предприятия" !!! Ответить | С цитатой
Справедливый  (11.11.05 16:47): Долой неприкосновенность депутатов! Все должны быть равны перед законом! Ответить | С цитатой
0808  (11.11.05 13:33): Позор, позор депутатам и нашему обществу. Позор что мы выбираем таких людей. Смотрите за кого будите голосовать на предстоящих выборах. Бандит сидит на бандите. Кругом сплошное беззаконие. Ответить | С цитатой
S_dead  (11.11.05 12:23): вор должен сидеть в тюрме
Солнцеподобный Ющь своим указом сделал огромную ошибку
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте