Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Керівниками п’яти комунальних підприємств займеться прокуратура

Дніпропетровська облдержадміністрація зробила подання до обласної прокуратури на керівників п’яти комунальних підприємств, які виплачують заробітну плату, меншу встановленого рівня. Про це виконуюча обов’язки голови Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва повідомила на прес-конференції 28 жовтня.

У переліку таких підприємств — чотири дніпропетровських (Дніпропетровське міське комунальне підприємство громадського харчування «Школьник», Міське підприємство комунальної власності театр «КВН ДГУ», Об’єднання власників майна багатоквартирних будинків «Луч», Об’єднання власників майна житлових будинків) і одне криворізьке (Державний проектний інститут проектування житлово-цивільного будівництва «Криворіжцивільпроект»). Усі вони декларують заробітну плату своїх працівників на рівні від 129 до 307 грн.

За словами Надії Дєєвої, це — далеко не повний список підприємств, які не дотримуються норм законодавства у сфері виплати заробітної плати: подання до прокуратури було зроблене тільки щодо керівників тих підприємств, звіти яких були заслухані на засіданнях профільної комісії Дніпропетровської облдержадміністрації і які одержали попередження.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», з 1 листопада за затримки з виплати заробітної плати персональну відповідальність нестимуть і керівники місцевих органів влади у містах і районах Дніпропетровської області.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте