Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
08:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У листопаді в Нікополі закінчиться будівництво нового заводу пластикових труб

У листопаді в Нікополі закінчиться будівництво нового заводу пластикових труб „Нікопласт” проектною потужністю 10 мільйонів метрів, або шести тисяч тонн на рік. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив директор Нікопольського заводу пластикових труб „Нікопласт” Сергій Науменко За інформацією Сергія Науменка, запланована чисельність персоналу нового заводу — близько 100 працівників з середньою заробітною платою 1000 гривень на місяць.

До пуску заводу буде упорядковано прилеглу територію, відремонтовано і освітлено автошляхи, збудовано нову автобусну зупинку тощо. До будівництва заводу залучено кошти шести фізичних осіб, однієї юридичної особи та іноземні інвестиції. Технологія виробництва виключає можливість шкідливих викидів в землю та повітря, передбачається використання відходів виробництва в якості сировини.

Як повідомив Сергій Науменко, термін експлуатації полімерних труб перевищує металеві в 5-10 разів. Попит на пластикові труби в Україні щорічно збільшується на 30%. Потреби в пластикових трубах мають різні галузі виробництва-від металургійної до легкої, комунальне господарство, сільськогосподарський комплекс тощо. В теперішній час в Україні працює понад 20 підприємств, які виготовляють труби з полімерів загальною кількістю 22 тисячі тонн. Додатково імпортується ще 5,6 тисяч тон (25%).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте