Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Команда Дніпропетровської СШ №147 перемогла в змаганнях на Кубок Андрія Шевченка серед хлопчиків 1996 року народження

Команда юних футболістів Дніпропетровської середньої школи №147 завоювала перше місце в змаганнях на Кубок Андрія Шевченка серед хлопчиків 1996 року народження, фінал якого відбувся 8 жовтня на стадіоні футбольного клубу «Ювілейний» у с. Новоолександрівка Дніпропетровського району Дніпропетровської області.

Перемогу у фінальному матчі команда Дніпропетровської СШ№147 виборола в команди Павлопільської СШ Нікопольського району Дніпропетровської області з рахунком 3:0.

Кращим футболістом матчу став учень Дніпропетровської СШ№147 Максим Грищенко.

На змаганнях були присутні: президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс, перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, президент Федерації футболу в Дніпропетровській області (ФФДО) Андрій Павелко.

Переможці нагороджені Кубком, дипломом, м’ячами та подарунками. Подарунки отримали також тренери команд та футболісти із команди Павлопільської СШ, яка посіла друге місце.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», Кубок Андрія Шевченка тривав на протязі року. В ньому взяли участь близько 10 тис. учнів загальноосвітніх шкіл 1995-1996 років народження. Турнір проводився в три етапи: спочатку серед шкіл району чи міста, на другому етапі — по зонам (область була поділена на 4 зони: центр (Дніпропетровськ), північ (Кривий Ріг), схід (Павлоград) та південь (Дніпродзержинськ)). Третій етап — фінальні обласні матчі.

Турнір проводився при підтримці ФФДО, Управління з питань молоді та спорту Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте