Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Конгрес Українських Націоналістів збирається встановити у Дніпропетровську пам’ятний камінь жертвам голодомору

21 жовтня Конгрес Українських Націоналістів збирається встановити біля пам’ятника Г.Петровському на площі Петровського у Дніпропетровську пам’ятний камінь жертвам голодомору 1932-1933 років. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив голова Дніпропетровської обласної організації Конгресу Українських Націоналістів Юрій Береза.

Як повідомив Юрій Береза, дозвіл на встановлення пам’ятного каменю у Дніпропетровській міській раді ще не отримано, але в незалежності від того, 21 жовтня камінь буде встановлено.

За словами лідера дніпропетровської організації КУН, саме на місце сучасної площі Петровського колись звозили тіла людей, що загинули від голодомору у Дніпропетровську та його околицях. Юрій Береза також вважає неправильним те, що на тому місці стоїть пам’ятник Григорію Петровському, який, на його думку, нічого не зробив для міста. Юрій Береза підкреслив, що через встановлення пам’ятного каменю члени Конгресу Українських Націоналістів вшанують пам’ять загиблих людей.
Gorod.dp.ua на Facebook.


salezian  (18.10.05 01:43): Добре ще було б добитися від міської влади скинути пам'ятник тому самому кату українського народу - Петровському, що так гаряче підтримував більшовицьку політику про виніщення українців. Нажаль, тільки мабудь ми зносимо, коли на вулицях наших стоять боввани катів нашіх, вулиці наші майоріють назвами на честь тіх ж самих катів... Виображаю собі, щоби у сьогоденній Польщі були б вулиці в ім'я якого-небудь російського ката, або політичного діяча совєтської Росії... Ех, скільки потірпати будемо, брати? Ответить | С цитатой
Михаил  (10.10.05 10:39): Давно нужно было поставить такой памятник. Стыдно за днепропетровскую власть, что до сих пор не установили его.
Поддерживаю предложение КУН, молодцы. Только памятник со временем нужно поставить достойный , а не просто камень.
А монстра с изображением тов. Петровского можно было бы поставить в музей под откытым небом, куда собрать всех "героев" сталинской добы.
Ответить | С цитатой
Артём  (10.10.05 08:32): Пусть лучше себе памятник поставят... Не могу понять, а что эти националисты когда нибудь хорошего для страны делали??? Кроме безделья ничем не занимаются... Ответить | С цитатой
Jul  (09.10.05 15:13): Так ведь стоит уже памятник Голодмору, в сквере на углу ул. Серова и пр. Пушкина....? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте