Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Іван Куліченко має намір виставити свою кандидатуру на посаду мера на виборах у 2006 році

Дніпропетровський міський голова Іван Куліченко має намір поборотися за посаду мера і на виборах у 2006 році. Таку заяву Іван Куліченко зробив на прес-конференції у Дніпропетровському міськвиконкомі 7 жовтня 2005 року.

Зокрема, міський голова заявив, що його наміри вступити в передвиборчу боротьбу є «серйозними», однак для перемоги він не скористається підтримкою жодної політичної партії і тим паче не вступить у жодну з них, швидше за все піде на вибори «шляхом само висування».

У разі перемоги Іван Куліченко обіцяє повну політичну незаангажованість: «Якщо я буду мером, якщо мене оберуть мешканці Дніпропетровська, я буду працювати з усіма партіями».

Іван Куліченко також згадав про те, що за час, протягом якого він обіймає посаду мера обласного центру, «різні партії були при владі», було навіть таке, що провладна СДПУ(о) стояла в опозиції до міської влади, однак міський голова, за його словами, завжди намагався дотримуватись політичного нейтралітету.

Довідка: Іван Куліченко працює у міськвиконкомі Дніпропетровської міської ради з1990 року — спочатку заступником голови, а з 1994 року — першим заступником голови міськвиконкому. Із квітня 1999 року Іван Куліченко виконує обов'язки міського голови. Двічі одержував перемогу на виборах на пост Дніпропетровського міського голови: у січні 2000-го і в березні 2002-го років.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте