Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровській області затримано двох хабарників

Двох посадовців — голову райдержадміністрації та голову сільради — затримано за отримання хабарів у Дніпропетровській області 14 вересня. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, 14 вересня в Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами УМВС у Дніпропетровській області звернувся приватний підприємець із заявою про те, що голова однієї з райдержадміністрацій області вимагає в нього хабар у сумі 2 000 гривень, за неперешкоджання його підприємницькій діяльності. У цей же день о 16.00., під час одержання хабара в сумі 2 000 гривень у своєму службовому кабінеті, посадовець був затриманий. Гроші вилучені. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ст. 368 ч.2 КК України (одержання хабара).

Також 14 вересня, за інформацією ЦЗГ, в Управління державної служби з боротьби з економічними злочинами УМВС у Дніпропетровській області звернувся директор одного з благодійних центрів для дітей і молоді з заявою про те, що голова однієї з сільських рад Широківського району вимагає хабар у сумі 200 доларів США за укладання договору оренди приміщення. У цей же день, під час одержання хабара в сумі 200 доларів США в своєму службовому кабінеті посадовець був затриманий. Речові докази — дві купюри номіналом у 100 доларів США — вилучені. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ст. 368 ч.2 КК України (одержання хабара).
Gorod.dp.ua на Facebook.


электорат  (16.09.05 18:45): Действительно смешно, м -ты берут с такими смешными суммами в районе, когда под носом в городе чиновники куда не пойди за к-л документом в открытуюю требуют и получают взятки в гораздо больших размерах, так как в случае отказа создают тебе такие проблемы, что лучше ... Ответить | С цитатой
Олег  (16.09.05 12:43): Теперь следствие получит свою взятку и всё в порядке.
Все сыты
Ответить | С цитатой
это я  (16.09.05 11:45): Фамилии надо называть, а то хорошо сказать задержали, потом выпустят, а народ его опять выберет. Народ должен знать своих нарушителей по именам. Да и служба эта может все придумать, только чтобы все думали, что они типа работают. Ответить | С цитатой
электорат  (16.09.05 09:32): смешно, надо брать хабари заводами Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте