Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
12:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Про підготовку їдалень шкіл міста до учбового року

За інформацією начальника управління споживчого ринку Василя Кадуна, цього року у всіх школах міста буде організоване харчування дітей на належному рівні.

Перш за все за літній період виконано ремонти у всіх запланованих учбових закладах. Капітальні ремонти проведені у столових шкіл: № 64, 41 (АНД район), № 59 (Ленінський район), № 34 (Красногвардійський район), № 1, 13 ( Кіровський район), № 10 (Жовтневий район). У ході ремонту зроблена заміна водопровідних, каналізаційних труб, відремонтовані виробничі, підсобні приміщення, обідні зали. У стадії закінчення ремонту знаходяться ще 5 їдалень: СШ №№ 4, 105, 126, 89, 101. Готовність їдалень контролює санітарно-епідеміологічна станція міста.

На сьогодні придбано для їдалень міста 7 одиниць тістомісильних машин, 12 одиниць мийних ванн. Крім того, у найближчий час будуть придбані електроплити, пекарські шафи, посудомийні машини, холодильні камери, електром”ясорубки, електрокотли, а також меблі та інвентар.

Спеціалістами управління споживчого ринку до нового навчального року розроблене тижневе меню. З урахуванням норм споживання, що діють в Україні, денний раціон харчування для учнів шкіл складає 3,5 гривні, у тому числі 1 грн. за рахунок коштів бюджету. Крім того буде організоване безкоштовне харчування дітей сиріт, учнів з багатодітних і соціально незахищених родин. Вартість комплексного обіду складає 2,5 грн. (торік таке харчування одержували 2650 чоловік).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте